26.06.09
13:50
Знам какво е всеобщото мнение, че е хубаво да се яде на често по малко и така се забързва метаболизма и тн и тн... Аз обаче като се храня така се чувствам постоянно подут, някак си по-тежко ми е... От друга страна с 3, 4 хранения на 16 часов ден се получават големи времеви дупки, а и май като хапвах през 2, 3 часа по малко, като че ли имах по добри резултати в орелефяването... Как смятате вие, при вас кое как действа ?
По-здрави !
това с яденето на често е с цел да се поддържа азотиният баланс ж кръвта,аз лично ям на 2-3 часа( отначало на сила, за да свикна,после привикнах и след 3 час огладнявам зверски).Направи си сметка какви храни ядеш,за да се чувстваш подут,не би трябвало от варено или печено да е така,но всичко си зависи от организма
казано от votolom на 26.06.09, 13:50:
От друга страна с 3, 4 хранения на 16 часов ден се получават големи времеви дупки
Колко точно големи? За 16 часа 4 хранения са ти през 4 часа - нормално. Слагаш му и една вечеря преди лягане и си идеален. И аз се храня така през повечето време. Тая работа с на 2-3 часа е много пресилена.
Карайте го по интуиция - тялото си казва кога да ядеш и т.н. Не робувай на някакви схващания.