26.06.09
16:16
Вярно ли е че от пълния клек разтяло задника ? питах няколко човека, и ми казаха че разтяло, има ли нещо вярно в това ?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38589/
Тема на няколко дни... Ползвай търсачката.
хах,като кажете расте ми задника,ми при положение,че натоварваш в каквато и да е степен глутеуса няма как поне малко да не му се отрази.Един познат докато се зобаше беше направил крака като дорийски колони,но и задникът му беше така масивен,но стегнат.Като спря сега го гледам му висят гащите.Та изводът е - натоварваш ли го няма как поне малко да му се отрази.
казано от ekofresh1 на 26.06.09, 16:16:
Вярно ли е че от пълния клек разтяло задника ? питах няколко човека, и ми казаха че разтяло, има ли нещо вярно в това ?
По принцип потенциала за растеж на глутеусите не е кой знае колко голям, но ако успяваш да ги натовариш с клек (пълен или не) значи може би ти е добре техниката - че повечето хора изобщо не го ползват тоя мускул точно и често се травмират заради това. И да, малко поне със сигурност ще порастне, като всеки друг мускул - радвай се, няма да си плосък, само продължавай да го тренираш.
като клякаш пълно до долу се натоварва много и глутеуса и естествено 4е след като се твари ще расте . :) ама то кво лошо има в тва - кат си мъж е важно не колко ще ти е голям гъза ами с колко по голям от него ще ти е гърба (сещам се и за други важни мерки ама те са от друго естество)
Мнението беше редактирано от titi9 на 26.06.09 21:50.