05.02.05
01:32
Значи имам 50-60 хапа метан и се чудя дали да ги пия само тях или да си купя бионабол или нещо друго и да ги комбинирам... въпроса ми е ..дали от тия 50-60 хапа ще има някакъв ефект :) в смисъл кой е най добрия начин да ги оползотворя ? :lol:
на 17г съм (знам че ще кажете, че съм малък още за стероиди...ама все пак искам да знам дали ще има ефект)
181см
70кг
бицепс 33-34см
гръдна обиколка 91см
правил съм миналата пролет цикъл с бионабол 120хапа
05.02.05
01:39
Ако си решил да праиш нещо поне го направи като хората. С тия 50 хапа ще подпухнеш ще изглеждаш добре на 2 купона пред мацките и на третия ще си бъдеш пак същия само дето ще си се натровил. А ако не ти е жал на тия години да се преебваш комбинирай ги с някакъв инжекционен стероид. Какъв точно и какво друг да ти каже, щото не искам да имам вина за поредния тиинейджър преебал се на млади години. Айде и умната
Не искам да те разубеждавам, но за какво ти е? Няма да имаш почти никакъв ефект, трябва да се взимат по-голям комплекс от стероиди, за да имаш нещо по-конкретно като ефект (това не означава, че трябва да взимаш). Освен това другата причина, е че ти още нямаш никакви размери, 33 ръка, 90 гръдна обиколка, 70 кг (аз съм 90 кг, 177 см, 42 ръка, 112 гръдна и съм още натурален - никога не съм взимал абсолютно никакви “забранени медикаменти”)!!! Химия се взима според мен след 24-25г, като трябва да имаш стаж поне 5-6-7 години, да са ти уплътнени достатъчно мускулите, не си спрял да растеж все още и може да ти спре растежа и т.н. Освен това приема на стероиди се допълва със страшно много ядене и добро възстановяване, което не съм сигурен че правиш (все пак си 70 кг при 180 см)!!! На 17 години освен ако не се състезаваш, само ще се развалиш, без особен смисъл!!! Това е лично мое мнение! Ако не съм те разубедил, извинявай тогава че ти загубих времето!!!
05.02.05
01:46
В смисъл че мускулна маса няма да кача...само вода ?! ...инжекции не поглеждам че ми стаа зле :)
Никва маса няма да качиш от толкова хапа, само вода,и то даже няма много да се вижда(е ти си по слаб ще ти личи но по добре яж като разпран така се прави)!!!:)
И аз съм скаран с инжекциите, като не можеш да си слагаш само с орален стероид за да имаш ефект трябва да си намериш резервен черен дроб!!!:)
П.С. Все повече се замислям за инжекзий Б12, но не и за стероиди!!!
05.02.05
01:59
Не обичам да давам акъл но според мен е по-добре да забраиш тая работа с хаповете. Има време. Не си струва да се тровиш за 2 кила вода която ще изпикаеш за 2 седмици
05.02.05
02:05
Май успяхте само за 30мин да ме разубедите :) От месец и нещо чета редовно из форума :) и направо ме наплашиха всички със тия приказки за хаповете. И само като си помисля че съм лапнал 120 бройки бионабол ме плаши супер много :cry:
05.02.05
02:05
знаишли каф штее ефкта от този цикал :lol: :lol: Никаф :lol: какво очакваш да качиш масали какво. Хората праят цикли по 2-3 месеца и едвам едвам качват пиат ми по 400-500 хапа ати 50 ,колко штее този цикал 2-3 седмици по 10мг :lol: :lol: хаха несе излагаите
05.02.05
02:12
Да ...да ...да ...да ...прав си, ама е толкова примамливо като се замисля, че тряя да ям като звяр и да блъскам като звяр, за да кача даже и 1кг (изглежда имам супер бърз метаболизъм...нямам и грам мазнина) ...а с тия хапчета можеш да станеш като Попай за нула време;)
05.02.05
09:01
...а с тия хапчета можеш да станеш като Попай за нула време;)
Е можеш ама не само с тия хапчета. Само с тях ще станеш като на Попай спанака :). Та казах ти ако си го решил, пускай си теми в забранени медикаменти и разбери каква инжекция ти трябва и го направи както трябва. Умната
Приятелю, получаваш мойте адмирации за това мнение!
Най-после да видя че има и младежи които могат да ползват главата си за нещо друго освен за закачане на обици ...
:)
Поздравявам те!
[quote author=“YODA”]Не искам да те разубеждавам, но за какво ти е? Няма да имаш почти никакъв ефект, трябва да се взимат по-голям комплекс от стероиди, за да имаш нещо по-конкретно като ефект (това не означава, че трябва да взимаш). Освен това другата причина, е че ти още нямаш никакви размери, 33 ръка, 90 гръдна обиколка, 70 кг (аз съм 90 кг, 177 см, 42 ръка, 112 гръдна и съм още натурален - никога не съм взимал абсолютно никакви “забранени медикаменти”)!!! Химия се взима според мен след 24-25г, като трябва да имаш стаж поне 5-6-7 години, да са ти уплътнени достатъчно мускулите, не си спрял да растеж все още и може да ти спре растежа и т.н. Освен това приема на стероиди се допълва със страшно много ядене и добро възстановяване, което не съм сигурен че правиш (все пак си 70 кг при 180 см)!!! На 17 години освен ако не се състезаваш, само ще се развалиш, без особен смисъл!!! Това е лично мое мнение! Ако не съм те разубедил, извинявай тогава че ти загубих времето!!!
09.02.05
10:14
рпобваис креатина ще ти баде от по голяма полза на тая вазраст,имах авери дет мноо напраскаха с креатина на тея години пак става,недеи да праи6 глуполсти аз растях от креатимна много,минах на хап и са затла4их,зех да 4истя (щото са омацах мнопго от хапа) и сега не остана почти нищо от това дет беше сега пак сам на креатин и за хап не си миссля дайе .... ебахти лаината не си струва,ососбено на 17 ше исахнеш джва ПАТИ ПО БАРЗО ОТКОЛКОТО СИ ГО НАПРАИЛ
12.02.05
13:53
могааа да ти кажа че изобщо няма да ти е толкоз лесно пък! :D :lol: :D