27.06.09
15:33
Здравейте, не съм много по фитнеса - играя футбол и волейбол, ходя да плувам, но на 1 Август отивам на море и искам да се стегна. Най-вече корем и гърди. Дали с интензивно плуване - по 3 км. на ден със специални тренировки, които мога да намеря от близък познат, който преди е бил спасител, ще мога да стегна корема и гърдите за месец или ще ми трябва и нещо друго? Ако да - в домашни условия ще стане ли ? Дайте предложения :)
п.с - не знам дали е от значение, но съм на 16 - 1.84см. - 79 кг.
Зависи какво имаш предвид по израза “да се стегна”. Но каквото и да е, за 1 месец ще е слаба работа. То и щанги да хванеш, почти никаква разлика няма да има за този нищожен период.
Интересно е,че лятото направо като птички се излюпват новите потребители.Ако имаш маса и искаш да я покажеш,за този месец може да свалиш някой кг и да се очертае релефа.Ако обаче се надяваш за месец да направиш мускули,които до сега си нямал ти трябва много по дълго време.Ако дадеш снимка може и да ти кажат по-добре какво може да постигнеш иначе са на сляпо отговорите.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.06.09 17:37.
28.06.09
07:21
Човека иска да се поизчисти малко , незнам вие за какви мускули му говорите. То е ясно ,че няма да стане като културист за един месец.
Той явно иска малко да отслабне от корема и гърдите явно ,че има мазнини там.
Съчетай другите ти тренировки със лицеви опори и коремни преси.Почни и НВД(ниско въглехидратна диета).
Ти от къде разбра той какво иска,като темат ае пусната в раздел упражнения.А и след това няма отговор от него.Него приемай като заяждане :)
28.06.09
14:17
Еми почти съм сигурен щом не иска да се занимава с фитнес или лостове .Естествено ,че няма да го приема като заяждане. Пък и да беше заяждане нямаше да се обидя :)
Нямах интернет тези дни и не успях да отговоря. TrainHard е напълно прав - не искам да ставам машина като повечето в тоя форум, ами просто да поизчистя мазнините, ако така се казва, наистина не съм много запознат. :) А за раздела - нов съм и ми се стори удачно да го пусна тук и въпросът ми по-точно е : дали само с много плуване ще стане? Ако не - коремни и лицеви ли да правя? Някакви серии от упражнения в домашни условия да кажете и начин за правене на коремни примерно - защото съм виждал всякакви начини - нагоре краката и половин свиване на тялото или обратното и такива неща :)
28.06.09
18:47
В този сайт има упражнения за корем виж ги. Лицевите са общо казано за гърди (натоварват и рамо и трицепс и бицепс(така пише :) ) и корем и бедра) в малка степен. Плуването е спорт които изгаря доста енергия ! Много зависи и от храненето ти. Премахни всичко сладко,тестено,мазно и други вредни храни.
01.07.09
20:45
Откажи се няма смисъл... не става с един месец диета и упражнения дори и да включиш кардио резултатите ще са съвсем малки ако не го продължиш поне още един месец.... повечето да не кажа всички се сещате да орелефявате когато вече е късно...