28.06.09
12:19
Какво бихте казали за този продукт някой ползвал ли го е ,какви резултати е постигнал или поне какво е чувал за него ? Благодаря ви :)
28.06.09
12:24
Защо точно на този продукт си се спрял
казано от Иван Шишманов на 28.06.09, 12:24:
Защо точно на този продукт си се спрял
Защо да не ? Кеф ли ти прави да спамиш ? >:(
До автора - ако е вариант с ефедра - по-добро от нея няма :)
Ако е вариант без ефедра - също ще действа, но 2-3 идеи по-малко :D
Да варианта с ефедрата е .А съм се спрял на него защото ми го препоръчаха гледам тук хвалят много Файер , и за миг се замислих да не би да съм сбъркал.Пак никаде не намерих инфо за Стимерекс-а. Благодаря за отг
Е ако не си пил, започни с 1/2 от препоръчаната доза и вдигай до препоръчаната няколко дни ;)
28.06.09
16:46
Пробвах го миналото лято по препоръка на вносителя (вариантът, който визираш). Леле майко, какъв старт даде само - помня, че май пишеше таван до 3 таблетки на ден, а аз от една правех по 30 минути скачане на въже със запас за още.
Не знам, дали се горят мазнини от него, не съм гонил подобна цел, а и това беше само проба - възможно е да има адаптация при цял прием (т.е. опаковка).
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.06.09 16:47.
Усещам ефекта след 2-рия ден от приема доста добре ми се отразява и аз не искам койзнае какви резултати със свалянето трябват ми общо взето 2-3 килограма максимум , но за сила определено има ефект :) доста добре ми се отразява :) Ще видим как ще е след цялата опаковка ще ви даржа в течение.
Мнението беше редактирано от weeden на 28.06.09 22:31.