Кой е официалния представител на Promax за България ?!

29.06.09
10:16

Health Store твърдят, че имат ексклузивни права и цената на вафличките при тях е 5 лв., а GNC България твърдят, че притежават марката и имат правото само те да ги продават на територията на България и цената е 4.7 лв. за вафла:
http://gnc.bg/index.php?11#

Някои знае ли какво точно става, това поредната марка която се внася от 100 места ли е?

ВИ

29.06.09
11:34

казано от vanisher на 29.06.09, 10:16:

Health Store твърдят, че имат ексклузивни права и цената на вафличките при тях е 5 лв., а GNC България твърдят, че притежават марката и имат правото само те да ги продават на територията на България и цената е 4.7 лв. за вафла:

Някои знае ли какво точно става, това поредната марка която се внася от 100 места ли е?

Интересуват те отношенията на производителя с две частни фирми и затова “логично” питаш... - потребителя?
Информация за това кой какъв е можеш да получиш от самия производител. Защо не им драснеш едно писмо?

СБ

29.06.09
11:49

Да определено е редно да се знае кой какво внася и как го внася. Все пак сме част от доста динамичен пазар и малко или много ставаме смешни в лицето на потребителя, когато са налице две различни цени за една и съща стока, а реално обосновка за това липсва.

29.06.09
12:35

казано от Валентин Иванов на 29.06.09, 11:34:

казано от vanisher на 29.06.09, 10:16:

Интересуват те отношенията на производителя с две частни фирми и затова “логично” питаш... - потребителя?
Информация за това кой какъв е можеш да получиш от самия производител. Защо не им драснеш едно писмо?

Ми не ми се занимава да пиша на производителя. Предположих, че или някой от двете фирми ще пише тук или някой от потребителите е наясно.

29.06.09
13:02

Естествено че ние сме представителите на PROMAX за България. Може да попитате и PROMAX и те ще го потвърдят веднага. GNC предлагат само 2-3 вида от баровете и ги купуват от GNC USA.

Въобще в такива ситуации е най-добре да се пита производителя, защото се навъдиха доста вносители за които в САЩ не са и чували.

Няма как потребителя да разполага с такава информация.

MY

30.06.09
19:58

А защо трябва да си копуваш тези барчета от България?! И аз го обичам и ползвам, но не си струва да даваш 5 лева за един бар! Поръчвам ги от Netrition.com, където са 1 долар. Дори и само тях да поръчаш, с доставката ти излизат поне 40-50% по-евтино отколкото са тук....

30.06.09
19:59

колко пъти си поръчвал?исках и аз да поръчам,но останах с впечатлението,че доставката е доста висока.

MY

30.06.09
20:17

казано от tra^la^la на 30.06.09, 19:59:

колко пъти си поръчвал?исках и аз да поръчам,но останах с впечатлението,че доставката е доста висока.

Всеки месез си поръчвам. Дори утре ще поръчам още. Ако си поръчаш и други неща, транспорта ти излиза по-евтин съотнесен на броя поръчани продукти. Аз поръчвам протеин, амино, витамини, креатин, и др. от там. Може да тръгнеш да поръчваш и да видиш колко ще ти излезне накрая.... дори само две кутии барове да поръчаш, ще ти излезнат с доставката към 3.20 бройката. Ако поръчаш повече или и други продукти, ти падат към 2.80 лв. бройката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1