29.06.09
10:54
Здравейте.. значи малко да ми обясните.. тва онова че секи казва по нещо и се различни неща и незнам кой да слушам вече.. затова се обръщам кам вас..
170см / 60кг /24г тялото ми е (раце добре релефни , крака биват но не сам ги тренирал никога , корем като се стегна тогава се появяват плочки само , гарба е добре) целта ми е да ка4а 5кг мускулна и да изгоря малко от долната част на корема.. но незнам кам коя диета да се придържам за качване да увеличавам мазнините ли ваглехидрати ли много ми е обаркано всичко... и какви добавки да взимам..сега вземам ultra whey протеин и аминокиселини .. храня се по 3 пати на ден повечето пати някой пат обаче 2 друг 4.. предимно пиле с ориз и ориз с пиле. и пия поне 1 л вода ... горе доло е тва ако някой който разбира ми отговори ще се радвам.. от Варна съм да дооточна ако помага с нещо
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 12:26.
1л вода е малко, започни да пиеш по 4л вода.
Един добър фетбърнер ще ти се отрази най-добре според мен.
С правилен хранителен режим.
29.06.09
17:42
За какво му е фетбърнър при положение ,че иска да качи 5 килограма ?
29.06.09
18:01
Прочети темите и статийте за високо въглехидратна диета ако искаш да каваш.Ако искаш да сваляш прочети за ниско въглехидртана диета.Качване и сваляне са 2 различни неща и неможе и двете както искаш ти да качиш 5кг и да махнеш от корема.Въпреки че,ако си начинаещ и минеш на един балансиран режим насочен към загуба на мазнини също ще увеличиш ММ,но само ако си начинаещ(т.е. за пръв път стъпваш в залата)Относно добавките-Само на ТОП фирми,въпреки че в БГ нищо не е сигурно,затова и аз добавки вече не ползвам или поне не купени в БГ.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 29.06.09 18:03.
01.07.09
15:23
Здравейте пак. значи.. за последните 2 години в зала не съм стъпвал .. а преди това ходих 2 години пак някаде но сам дигал безцелно и без някаква програма. и затова съм и на тва дереже..обаче редовно си дигам дъмбели набирам се на лостове и кофички в къщи имам лостове и дигам и тях от време на време.. иначе ежедневието ми има много аеробни натоварвания .. защото бягам , волей , танци и според мен тва е причината да немога да кача КГ. та някой да каже нещо по конкретно кво мога да прая и аз като казах искам да кача около 5 кг и малко да изчистя от корем неказвам 4е за 1 ден да стане.. . но когато се прави правилно става рано или късно.и ест нали като ще качвам да е чиста мускулна маса а не да качвам мазнина и след тва да се мъча да горя и т.н.ще прочета за високо въглехидратната.. сега да видим кво пише там.. някой ако може да дава идеи. ще се радвам
Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ. Пък и с тези аеробни натоварвания няма как да качиш, трябва да си провиш сериозна силова тренировка в зала.
04.07.09
10:03
казано от Yoanka на 03.07.09, 18:43:
Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ.
Не съм съгласен.
казано от Rhythmer на 04.07.09, 10:03:
Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ.
Не съм съгласен.
Освен ако ако не взимаш ХР.
05.07.09
07:24
С добре замислен и адаптиран към отделния човек, с подходящи количества от хранителните вещества режим който се спазва стриктно и се тренира правилно, няма проблем.
Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ. Пък и с тези аеробни натоварвания няма как да качиш, трябва да си провиш сериозна силова тренировка в зала.
Може,може...
С ВМ-НВД може да качи чисто, даже и да се чисти, докато се качва. И аз не го вярвах, но е така. Личен опит. Обяснявам си го с високия тестостерон по време на ВМ-НВД. Просто изключвам всякакво помпане от тренировката и вдигам базово и тежко. Определено се качва по-бавно, но на този режим се чувствам страхотно, коремът ми не се подува като при ВВД, общо взето така си харесвам тялото много повече... затова и препоръчвам този метод на хранене и тренировка.
Ами аз засега си подкрепям тезата, че не може едновременно да се работи за хипертрофия и за релеф, но това си е мое мнение.
А, и Voyager- според мен няма как да се чувствяш подут, защото въглехидратите са в малко количество, затова няма подуване, както при ВВД-то. Иначе и аз мн харесвам тази диета, особено през лятото, но аз я използвам като искам да изчистя.....но,както казах това си е лично мое мнение и не карам никой да го споделя.