Малко помощ за оформяне на тяло

29.06.09
10:54

Здравейте.. значи малко да ми обясните.. тва онова че секи казва по нещо и се различни неща и незнам кой да слушам вече.. затова се обръщам кам вас..
170см / 60кг /24г тялото ми е (раце добре релефни , крака биват но не сам ги тренирал никога , корем като се стегна тогава се появяват плочки само , гарба е добре) целта ми е да ка4а 5кг мускулна и да изгоря малко от долната част на корема.. но незнам кам коя диета да се придържам за качване да увеличавам мазнините ли ваглехидрати ли много ми е обаркано всичко... и какви добавки да взимам..сега вземам ultra whey протеин и аминокиселини  .. храня се по 3 пати на ден повечето пати някой пат обаче 2 друг 4.. предимно пиле с ориз и ориз с пиле. и пия поне 1 л вода ... горе доло е тва ако някой който разбира ми отговори ще се радвам.. от Варна съм да дооточна ако помага с нещо

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 12:26.

29.06.09
11:07

1л вода е малко, започни да пиеш по 4л вода.
Един добър фетбърнер ще ти се отрази най-добре според мен.
С правилен хранителен режим.

TR

29.06.09
17:42

За какво му е фетбърнър при положение ,че иска да качи 5 килограма ?

Прочети темите и статийте за високо въглехидратна диета ако искаш да каваш.Ако искаш да сваляш прочети за ниско въглехидртана диета.Качване и сваляне са 2 различни неща и неможе и двете както искаш ти да качиш 5кг и да махнеш от корема.Въпреки че,ако си начинаещ и минеш на един балансиран режим насочен към загуба на мазнини също ще увеличиш ММ,но само ако си начинаещ(т.е. за пръв път стъпваш в залата)Относно добавките-Само на ТОП фирми,въпреки че в БГ нищо не е сигурно,затова и аз добавки вече не ползвам или поне не купени в БГ.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 29.06.09 18:03.

01.07.09
15:23

Здравейте пак. значи.. за последните 2 години в зала не съм стъпвал .. а преди това ходих 2 години пак някаде но сам дигал безцелно и без някаква програма. и затова съм и на тва дереже..обаче редовно си дигам дъмбели набирам се на лостове и кофички  в къщи имам лостове и дигам и тях от време на време.. иначе ежедневието ми има много аеробни натоварвания .. защото бягам , волей , танци  и според мен тва е причината да немога да кача КГ. та някой да каже нещо по конкретно кво мога да прая и аз като казах искам да кача около 5 кг и малко да изчистя от корем неказвам 4е за 1 ден да стане.. . но когато се прави правилно става рано или късно.и ест нали като ще качвам да е чиста мускулна маса а не да качвам мазнина и след тва да се мъча да горя и т.н.ще прочета за високо въглехидратната.. сега да видим кво пише там.. някой ако може да дава идеи. ще се радвам

03.07.09
18:43

Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ. Пък и с тези аеробни натоварвания няма как да качиш, трябва да си провиш сериозна силова тренировка в зала.

RH

04.07.09
10:03

казано от Yoanka на 03.07.09, 18:43:

Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ.

Не съм съгласен.

05.07.09
06:56

казано от Rhythmer на 04.07.09, 10:03:

Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ.

Не съм съгласен.

Освен ако ако не взимаш ХР.

RH

05.07.09
07:24

С добре замислен и адаптиран към отделния човек, с подходящи количества от хранителните вещества режим който се спазва стриктно и се тренира правилно, няма проблем.

05.07.09
07:48

Като начало няма как да стане хем да чистиш от корема, хем да качмаш ММ. Пък и с тези аеробни натоварвания няма как да качиш, трябва да си провиш сериозна силова тренировка в зала.

Може,може...

05.07.09
22:00

С ВМ-НВД може да качи чисто, даже и да се чисти, докато се качва. И аз не го вярвах, но е така. Личен опит. Обяснявам си го с високия тестостерон по време на ВМ-НВД. Просто изключвам всякакво помпане от тренировката и вдигам базово и тежко. Определено се качва по-бавно, но на този режим се чувствам страхотно, коремът ми не се подува като при ВВД, общо взето така си харесвам тялото много повече... затова и препоръчвам този метод на хранене и тренировка.

06.07.09
15:10

Ами аз засега си подкрепям тезата, че не може едновременно да се работи за хипертрофия и за релеф, но това си е мое мнение.

А, и Voyager- според мен няма как да се чувствяш подут, защото въглехидратите са в малко количество, затова няма подуване, както при ВВД-то. Иначе и аз мн харесвам тази диета, особено през лятото, но аз я използвам като искам да изчистя.....но,както казах това си е лично мое мнение и не карам никой да го споделя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1