Рамо..

НН

29.06.09
20:21

Имам някакви болко в лявото рамо. Според мен е от претоварване по принцип тренирах кик бокс(в момента съм го спрял от 5 дни), но според мен там е работата, че рамото се натоварва постоянно там и отделно тренировката за гърди и рамо... Болката не е кой знае каква, усеща се съвсем леко щракане в лявото рамо, в дясното пак го има, но по слабо изразено... Не ме боли много и по принцип не ми пречи на тренировките, но по принцип грешката ми беше там, че като правя рамо не загравях кой знае колко добре и си правех нормални раменни преси с 22,5 дъмбели. По принцип тази болка я почти от както почнах кик бокс (преди 5 месеца)
Някакви идеи какво да правя? Притиснявам се да отида на лекар, ако отида и ми каже 2040420 време няма да тренираш няма да го понеса.. и 1 седмица едва бих издържал ???
мерси..

НН

29.06.09
20:25

Та моето е мнение е, че щом е само лявото(което ми натоварваше много повече от дясното) е някакъв вид претоварване, което не е проблемно(може би)

30.06.09
04:46

Трябва да спреш за 2-3 месеца фитнеса и ще ти мине.

НН

30.06.09
05:00

Изключено..

НН

30.06.09
05:03

Засега продължавам болката е минимална, просто спирам кик бокса за известно време.

BU

30.06.09
05:13

Почивка си дай на рамото,но седмица,максимум 2…2-3 месеца... :ohh:

Смени проблемните упражнения за известен период от време и/или намали обема на бутащите упражнения в тренировките си.Мен ме болеше от кофичките по едно време.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.06.09 05:14.

GO

30.06.09
05:47

То за 2-3 месеца , цялото тяло ще ти отвикне ...

И мен рамото ме болеше , затова просто не го тренирах него , иначе си ходя да тренирам попринцип.

НН

30.06.09
06:24

2-3 месеца.. това е ужасно много извинявай. Като си чупих краката ми казваха да почивам месец и половина до 2 , а ти заради малко болка в рамото 3..

30.06.09
15:38

с болки в рамото,горна част трудно се тренира.почини си малко седмица,ако не ти е минало 10 дни и тогава с нови сили натискай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1