Креатин

28.06.09
21:38

Бих искал да знам дали ако приемам креатин по следния начин : 7 Дни 4 пъти по 5 г на ден общо по 20 гр. на ден за зареждащия период . А после в продълвение на месец по 5 гр на ден .  Дали ако го спра след това силата и размерите които съм постигнал през това време ще изчезнат

28.06.09
23:24

силата ще спадне  нормално е,а размерите които са от задържана вода и те ще изчезнат,но масата си остава

30.06.09
11:29

КАКВА МАСА ЩОМ РАЗМЕРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ

30.06.09
13:41

Задържаната вода изкуствено увеличава обема на на тялото ти и не е еквивалент на мускулната маса, ако вземаш креатин за размери - мисля, че подходът ти е грешен. Мъжете го пият масово за по добра тренировка с по висока интензивност, което само по себе си води до по добри резултати.

Пасивно, ако ме разбираш. :’)

22.08.09
15:11

Да мода истри горното мнение и сега приличам на шизофреник ... Дано го истриете това по бързо

Мнението беше редактирано от Xsly на 22.08.09 15:29.

06.09.09
09:23

Взех си Креатин на Юнивърсъл (хапове).Защо на опаковката пише, че се пие след тренировка.Не се ли пие преди ?

07.09.09
15:36

Не,купих си го от магазин за хранителни добавки преди няколко месеца,но започнах работа и нямам възможност да го пия.Дозировката е следната : захранващ период - 5 дни, два пъти дневно по 4 капсули (4 капсули = 5 мг),останалото се пие по веднъж дневно, отново по 4 капсули.Всичко е точно от това, което съм чувал, единственото нещо, което ме озадачава е, че пише 4 капсули СЛЕД тренировка...Не знам ако пия 2 преди и 2 след дали ще има някакъв ефект? Благодаря предварително.

07.09.09
17:10

4капс = 5 МГ ????? Искаш да кажеш ГР :)

08.09.09
11:21

Да,добре...дай по същество ако имаш мнение...

08.09.09
12:13

Дай линк към продукта. Не знам защо точно креатин монохидрат на капсули си решил да използваш, да беше етил-естер... Без да знам колко капсули има в опаковката, мога да ти кажа, че ако го пиеш както трябва ще ти стигне за максимум 2 седмици, което го прави неизгоден и неефективен.
По-добре да си беше взел 500 гр. (”пудра”), та поне да знаеш, че нещо ще направиш (евентуално).

08.09.09
12:20

144 хапа са, което прави 30 дни употреба. Цитирам какво пише на опаковката, тъй като не намирам продукта... Creatine chews : Креатин монохидрат в таблетна форма, обогатен с въглехидрати и приятен вкус.Съдържание в 4 таблетки : калории - 18, въглехидрати - 4,5 г., калций - 235 мг, фосфор - 182гмг, натрий - 19мг, креатин монохидрат - 5г.

Мнението беше редактирано от RandyOrton на 08.09.09 12:31.

08.09.09
12:38

144 капсули = 180 гр. 10 гр. в тренировъчен и 5 гр. в нетренировъчен ден = 3 седмици. Това без зареждащи дни, защото тогава свършва за 2 седмици.
Ако пиеш по 5 гр. в трен. ден и 2,5 гр. в нетрен. ден ще ти стигне за месец и половина, колкото е нормално да се пие монохидрат. Като добавим и плацебо ефекта, който не е за подценяване, току-виж си постигнал нещо минимално. :)
Казвам ти ги тези неща, за да си знаеш и да не се учудваш накрая от постигнатото.

11.09.09
04:52

Мдам така е, ама този креатин не съм го чувал до сега. Има ли добър ефект? Обикновено си взимам селмаса на BSN, от който съм доста доволен, ама в тая криза нещо почнах да го заменям с Universal и ON. Поне N.O. Xplode-a още не ми е свършил :).

07.10.09
13:12

Здравейте , нов съм тук , но от доста време чета статиите в този сайт. Добро съчетание от полезни съвети , тренировки и полезно инфо за хранителните добавки. Имам един въпрос , свързан с креатина. Наскоро си купих  CGT-10   на Оптимум Нутришън. Съставка от креатин, глутамин и таурин. Черно-зелена опаковка  без дозатор. НЕ мога да открия по колко гр. трябва да взимам, някой може ли да ми помогне? Бих желал да знам кога се приема преди или след тренировка и в дните когато почивам сутрин преди протеина или след? И последен въпрос : протеина когато не тренирам го приемам сутрин на гладно , а когато тренирам - сутрин и веднага след тренировка /правилно е това/ ?

П.С. Някой с мнение за суровите яйца? Пресни са и ги приемам рано сутрин по 2 всеки ден - грешно ли е или вредно?

Мнението беше редактирано от I.buchvarov на 07.10.09 13:22.

12.10.09
10:44

Dobar den Gospoda az sam 180 visok teja 90kg iskam da stana dosta edar s relef ako vzimam samo kreatin shte mi pomogne li da izleze neshto ot cqloto tova neshto ili mi e nujna i druga himiq ako mi e nujna kakva e tq ai kak da vzimam kreatina i po kolko pati na sedmica nqmam vreme za trenirovki po fitness molqvi za pomosht

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1