Креатин на Nutrim

TH

04.02.05
09:48

Моля ако някои го е провал да каже дали е доволен.

MI

04.02.05
14:29

Пил съм 200 гр от креатина на нутрим и останах доволен.Имаше ефект - това е факт.Нямах проблеми със стомаха , въобще нямам нищо против него.Но все пак , защо не опиташ с креатин на Уидър или на Оптимум.
по-здрави

04.02.05
15:56

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:14.

TH

04.02.05
19:00

art_of_pain Питам щот гледам в саита 100г=11лв напрао без пари сравнение тия дет давах за мусашито.Пак за Уидър или на Оптимум чакам ся каталок да поръчвам по поштата птото не сам от Софиа пак тука няма ништо смао боклуци  :(

IP

05.02.05
11:28

20 кила сила във движение,2,5 сантима в ръката(3-4 кила маса) и всичко тва за месец и половина,креатина беше на нутрим,аз мисля че тва е  добре ,всички са доволни дет са го ползвали,аз ся пробвам един немски powerman и 6е жидя ко 6и стане взимам го с алфа липоева киселина и декстроза,ше разправям след месец

05.02.05
15:33

[quote author=“art_of_pain”]Пил съм 200 гр от креатина на нутрим и останах доволен.Имаше ефект - това е факт.Нямах проблеми със стомаха , въобще нямам нищо против него.Но все пак , защо не опиташ с креатин на Уидър или на Оптимум.
по-здрави

На същото мнение съм и аз го опитах и сега чакам да свърши месеца за още една доза от 200г.
Успех!!!

TH

05.02.05
16:43

10х момчета за мненията ся вече знам че не е бклук и ше провам. :wink:  8)

06.01.08
23:55

пих го лятото и не качих АБСОЛЮТНО НИКАКВА СИЛА,ефектът клонеше към 0

07.01.08
08:44

И аз съм го пил и определено имаше ефект .... но вече се ориентирам предимно към чужди марки ...

VE

08.01.08
11:06

Като цяло знам, че българските фирми трябва да се избягват.Такива мнения съм чел и са ми споделяли.Но това си е въпрос на избор на потребителя.Не съм го пробвал иначе, но не пречи да опиташ, щом цената е “без пари” :)Пък пиши после как е бил :P Ама няма да е лошо и да го комбинираш с Глутамин и Таурин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1