Алкохолът

MI

03.02.05
12:29

Моля всеки да изрази своето мнение относно алкохола!

Например аз ако не излезна поне събота да се видя с приятелите ми, да пийнем по 1-2(най-често 5 и одгоре)бири или ако не изпием по 1-2 ракии не мога!

ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ?!?
——————————————

03.02.05
12:33

пътят към успеха е изпълнен с лишения!! :lol:  :lol:

03.02.05
12:34

Тая тема отдавна я минахме ама: ако искаш нещо повече от бодибилдинга забрави за пиенето, ако си на стероиди (по добре не си помисляй ако ти се живее)! Аз алкохол не близвам! На Нова година пих половин чаша шампанско и това е от миналата Нова година!

MI

03.02.05
12:44

Какви стероиди бре човек? ЖИВЕЕ МИ СЕ!!! а пък искам и поколение!

03.02.05
12:45

Ако искаш да си изрод се искат лишения.Аз лично пия рядко.

03.02.05
13:03

Аз мисля че Т-Bird се изрази най-правилно и в двете теми (тази с цигарите)!!! Искат се лишения, пък и чувал ли си за девиза NO PAIN - NO GAIN (Без болка, няма успех)

Хм :)
Аз пък съм фен на японските бойни спортове.
Много голям фен съм и те са много велики. Наистина.
Аз лично практикувам спорта, наречен
ракиджуцу
Имам седми дан по него :)
Много съм добър.
Разтоварва, дава смелост и сила.
Моля, не правете това в къщи!  :lol:

03.02.05
16:31

Стига бе кви са тия теми? Много ясно че алкохола е вреден и пречи по всякакъв начин на спортуването. Я пуснете и една тема да видите кво ми е мнението за наркотиците?  :evil:  :evil:

AR

03.02.05
19:36

Алкохола е приятно нещо поне за мен защото доста често се напивам и не ми пречи много освен ако не попадна на някакво менте защото от фалшив алкохол имам махмурлук.Иначе ако искаш сериозни резултати недей да пиеш много.

JI

03.02.05
20:08

Не че пия попринцип избягвам щото ми е и гадно да се насвяткам . Ама в тоя студ 1 2 чаши вино не мисля че вредят не говоря всеки ден ама ако ми е студено и искам да се загрея малко какво ... сякаш схе ми се стопят мускулите от толкоз  :D

03.02.05
23:38

Абе веднъж два пъти в месеца  може да се отпусне човек не сме машини а и няма да се състезаваме та чак такива лишения да правим,аз лично като се готвя сериозно не ми се пие и грам концентрат даже една бира не мога да изпия

04.02.05
02:56

алкохолът няма да ти навреди, стига да е в малки количества, напр. чаша червено вино дневно или 20-30 гр. коняк са много полезни. С другите концентрати нещата стоят по различен начин, пий само качествен алкохол и не повече от 50 гр. но поне през 2-3 дена. Така отрицателни ефекти няма да има.
Прави ми впечатление, че много сатанизирате пиячката, аз по принцип не близвам, но сериозно ли смятате, че малко алкохол ще ви стопят мускулите ли или какво  :D

05.02.05
00:44

ми пречи много ясно.
Аз примерно като зобех преди година не съм близвал и бира даже. И не само повреме на цикъла,а и изобщо.1-2 години си беха ебаси режимите...то и за тва от 55кг станах 85 :)
Но сега напоследък си позволявам чат-пат някое друго напиване. (утре примерно в БИАД е запланувано :P )
Видимо не ми пречи,не съм усетил нито спад на сила нито нищо подобно (разбира се не говорим за следващия ден след пиянска нощ :) ) обаче истината си е истина ,казаха я и другите в тая тема- ако искаш сериозни резултати и ОСОБЕНО ако си в процес на изграждане на мускулатура и някакви цели които си си поставил забрваи просто.
Или ше се тренира и ше се подхожда сериозно или ше се прават чекиджийски истории -)
Не може и двете успоредно.

Виж вече като стигнеш едно ниво и не си толкова вманиачен може да си позволиш от време на време...

05.02.05
09:33

Какъв биад утре ве? А ела на срещата на бб-тийм недей да се излагаш!
по-здрави

05.02.05
12:28

да бе прочетох за срещата бате !!!
Имам желанието да дойда ,че одавна не сме се виждали ама не съм сигурен как ше съм със ставането и координациите утре и за тва не смея да се запиша -))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1