01.07.09
19:46
Искам да попитам тъй като няма да има аъде да ходя на зала лятото, а сега е момента да се сваля най-лесно искам да попитам. Една всекидневна програма от бягане и лицеви опори би ли довела до претрениране на мускули или нещо такова. Говорим всеки ден тичане сутрин на 1 кафе след това лицеви опори 3х10 и всеки ден ще качвам по 1 3х11 3х12 тъй като не съм много добър в лиццевите опори ( доста кг. съм) Яденето ще е предимно пиле и разни салати млека яйца. Какво ще кажете дали ще се получи някакъв ефект... и дали е редно всеки ден да се правят лицеви опори бягането едвали е проблем всеки ден. Благодаря предварително.
На 20г съм 194 висок 120кг. По скоро ектоморф... но със заченки на ендоморф.
5 дена в седмицата ти е достатачно. За свалянето най-важното нещо ти е диетата, така че нямаш ли правилно хранене, ако ще и по 8 дни в седмицата да тичаш.... смисъл няма да има :)
Е аз не си падам по строги диети и изчисления на калории. Просто Наблягам на 5,6 хранента... Пиле яйца салати млека ядки, може от време на време малко ориз картофи... но най късно до обяд. Смятам че и така... без строга диета би се получило но все пак исках да чуя мнение на по запознати :) Благодаря
Към лицевите опори може да добавиш коремни преси, набирания, кофички. За да тренираш всички мускули равномерно, не да натоварваш само едни, за сметка на други, които остават нетренирани.
И аз си го мисля но за набирания... правя 3,4 много тежа нещо за коремни преси... незнам чудя се тъй като първо имам да свалям мазнина от корема ... а коремните преси не ми вършат работа за това... макар че пак се стягат мускулите отдоло и като се свали мазнината излизат но... Кофичките са ми много голям минус. Другото което ми хрумва е че мога да си взема един лост с тежести... смисал аз имам само незнам как ще го разполагам в хотела където работя, най вероятно на терасата :)