Силна болка във врата.

01.07.09
12:56

Здравейте ! Проблема ми е от около 2 седмици - та това е нещо много неприятно, направо гадно. Болката е точно отзад на врата където е малкият мозък, но ме боли като че ли самото сухожилие там от външната страна. Получава се при какъвто и да е вид физическо натоварване, ако не си държа главата силно на горе (в смисъл все едно да гледам в тавана) и изведнъж идва болката не е точно тъпа , но не е и остра, но е много силна и не отшумява напълно. Когато ми се случи след известно време поутихва, но още си я има, а вечер винаги когато ме е боляло през деня ме буди от силна болка и пак след 20-30 мин поутихва. Но снощи беше много гадно. 3 пъти ме буди болката и не ми мина първия път около час и половина, а другите 2 пъти по около 1 час ме държа. Говорих си с 1 приятел в залата, той ми каза,че и на него му се е случвало и ми го описа също като моето, 2 седмици и горница го държи буди се нощем и т.н. Та на някой случвало ли му се е това и ако да как се е оправил или с какво ?
Мерси.

Темата беше редактирана от Мирослав на 01.07.09 12:57.

01.07.09
18:47

На никого ли не се е случвало ?

01.07.09
19:10

Иди на лекар. Какво очакваш да ти каже някой? Като си държиш главата нагоре си прави гаргара с лайка и щи мине?

01.07.09
19:14

казано от freak? на 01.07.09, 19:10:

Иди на лекар. Какво очакваш да ти каже някой? Като си държиш главата нагоре си прави гаргара с лайка и щи мине?

:lol:  :lol:

До автора  това не е онлайн поликлиника, ходи на лекар :)

01.07.09
19:37

Имаше такива теми...Най-вероятно е от повишаване на кръвното.Накратко,опитай следното - изчакай напълно да отшуми,преди да тренираш пак каквото и да било.После преди тренировката направи една хубава загрявка на врата с леки упражнения(някакво налягане се вдигало и нещо противодействало на това покачване на кръвното в главата,което предизвиква болките,четох статия точно по този въпрос но не я помня).Аз правя така преди всяка тренировка и оттогава напълно изчезна тази болка,колкото и да се зоря после си е ОК.Но пак казвам,изчакай да отшуми напълно,че не е шега работа.Ако и това не помогне,бягай на лекар,че все пак аз до болки през нощта не съм стигал и дано не е по сериозно при тебе вече.

Мнението беше редактирано от Nikolay на 01.07.09 19:37.

01.07.09
20:55

Постоянна болка на такова място си е за лекар. Иди при джипито и тя да ти даде направление за специалист. Това и е работата. Две седмици си чакал да отшуми и не е отшумяла и може да продължи още 2-3 месеца примерно.

02.07.09
06:49

Не не е постоянна. Това най-много ме учудва, само при натоварване боли, а след самото натоварване лека болка има, но иначе няма болка.

Nikolay, може би си прав защото 2ма приятели ми казаха, че им се е случвало и с почивка се е оправило и при тях.

02.07.09
07:02

Пак ти казвам,че трябва и някаква загрявка на врата преди тренировка.Най-добре потърси из нета статии за exercise induced headache.

Мнението беше редактирано от Nikolay на 02.07.09 07:02.

02.07.09
09:22

казано от Миsh0 на 01.07.09, 18:47:

На никого ли не се е случвало ?

колко странно че на никой не му се е случвало! :) има лекари затова ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1