Ръст

28.06.09
20:01

Искам да ви попитам висок съм 188 на 14г. съм и искам да спра да раста. Какво упражнение бихте ми препоръчали да си спра растежа. Някои хора казват лежанка други не може ли някой да ми препоръча нещо? Имайте предвит, че не искам да си прецаквам кръста от малък като дигам щанги. :blank:

S7

28.06.09
20:05

Няма такова упражнение.

28.06.09
20:17

Всичко си е генетично заложено. Все едно да си 1.50 и да искаш да станеш 2 метра - ако не ти е заложено, просто няма как да стане. Същото е и със спирането според мен. Иначе има доста теории, че от клек и тяга се спирало растежа. Аз лично не съм съгласен.

28.06.09
20:47

казано от Валентино на 28.06.09, 20:01:

Искам да ви попитам висок съм 188 на 14г. съм и искам да спра да раста. Какво упражнение бихте ми препоръчали да си спра растежа. Някои хора казват лежанка други не може ли някой да ми препоръча нещо? Имайте предвит, че не искам да си прецаквам кръста от малък като дигам щанги. :blank:

Приятел бил съм на твоето дередже не се притеснявай сега може доста да те ебават етк. ама изчакай малко и ще видиш как момичета щти се лепят като мухи на ... само се грижи за тялото и се пази тва е. БТЛ па ако си като мене още в първата година като гимназист да ебнеш още по добре. :D
ПС малко оффтопик ама карай :)

Мнението беше редактирано от Dwight Howard на 28.06.09 20:49.

Клекове и мъртва тяга забавят,но не спират растежа.Не можеш да спреш тялото ти да расте !

29.06.09
07:17

казано от Радослав Симеонов на 29.06.09, 07:07:

Клекове и мъртва тяга забавят,но не спират растежа.Не можеш да спреш тялото ти да расте !

Как го реши че забавя растежа?

02.07.09
10:55

Блогадаря за съветите. Dwight Howard на теб благодаря за успокоението. :lol:  :lol:

02.07.09
13:18

човек ти в час ли си 80% от хората които познавам искат да са по високи... 188 ти като станеш на 18 години ако се грижиш за тялото си ше си баси жиотното.. аз съм 184-5 че ми викат че съм едър кво говорим...хапвай добре , започни лостове примерно..манекенче ше станеш..

/ аз дори пък бях чел че от клековете се растяло на височина....  /

02.07.09
17:35

Тва, което говориш са пълни глупости! С фитнес не можеш да ставаш по-нисък или по-висок... просто защото разтежа(на височина) няма почти нищо общо с мускулите, а с хормона на разтежа, синтезиращ се в хипофизата. Друго важно нещо е тва, че всичко е ген, ако роднините ти са високи(дядовци, чичовци и т.н.), ти няма как да се различаваш от тях. Зарди тва пич, кефи се на високия си ръст, направи некое друго мускулче и ше избиваш рибата ;]]

TR

02.07.09
19:16

В миксера слагаш: едно телешко крилце , една пилешка вратна пържола , тестиси от женски тигър човекоядец + български протеин. Това го пиеш по време на някой мач ( за мезе много сладък кекс изпържен в масло ,че е полезно - тука да не се обидят някои.. :D ) Като се събудиш ще си 1,80 120 килограма с 0% подкожни мазнини а до теб ще бъде мис вселена.
Шегата на страна , Имам приятел който е още на 13 и е 190см. Лошото е ,че е 70 килограма а постоянно се тъпче. Така и да пораснеш висок се грижи да имаш някой друг мускул по теб. И да не си хванеш някоя ниска ,че много ще биете на очи. Между другото аз съм 185-188см.

15.06.13
12:47

казано от va9puma на 28.06.09, 20:01:

Човек, аз съм момиче на 14 години и съм 178 санта!!! Аз съм волейболистка, естествено. Аз преди бях също доста високичка и много ми се подиграваха ама сега момчетата от моя клас са колкото мен, че и по-високи!!! Добре е да спортуваш, момичетата много си падат по волейболисти, баскетболисти и др такива! Запиши се да тренираш волейбол и ще видиш как в училище момичетата ще ти се лепнат като мухи на мед ;) Това си е факт и съм 100% сигурна, че ще стане! Пък и като си по-висок, другите момчета повече ще те уважават :) Високите хора излъчват величие и карат по-нисичките да се чувстват нищожни! На мен постоянно ми казват, че като стоят до мене, се чувстват като нищожества :D Това мога да ти предложа като съвет. Не се притеснявай :) Моя баща е 192, а майка ми е 173. Така че  ~ Don’t worry, be happy ~

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1