01.07.09
20:55
с какво да комбинирам Xplode-a s Cellmass,Nitrix ili SizeOn(na Gaspari).Какво мислите вие?Чух доста различни мнения.Аз сам се ориентирал към СайзОн.но все пак със Селмаса са на БСН..
01.07.09
21:27
SizeOn от 3те вариaнта е най-неудачния , въпреки че също е добро решение.
NoXolode+CellMass
NoXplode+Nitrix
Според-Зависи какъв ефект търсиш !
01.07.09
22:36
Даде ам според мен също може- NoXolode+CellMass+Nitrix+ примерно някакъв протеин вече зависи и от финансовите възможности.Поне на много места чета добри отзиви за стака на БСН който е от 4-те кутии NoXolode+CellMass+Nitrix+Syntha-6.Мисля също, че като стак имаха и 1 вариант без СеллМасса .. ;)
01.07.09
23:59
казано от incessantforce на 01.07.09, 22:36:
Даде ам според мен също може- NoXolode+CellMass+Nitrix+ примерно някакъв протеин вече зависи и от финансовите възможности.Поне на много места чета добри отзиви за стака на БСН който е от 4-те кутии NoXolode+CellMass+Nitrix+Syntha-6.Мисля също, че като стак имаха и 1 вариант без СеллМасса .. ;)
Колкото повече,толкова повече ! Човекът каза , че избира между трите продукта , затова не му препоръчах тройно комбо !
P.S. Аз бих взел NoXplode+CellMass , ако останат средства евентуално суроватка,амино,витамини и т.н.
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.07.09 00:04.
казано от Георги Асенов на 01.07.09, 21:27:
SizeOn от 3те вариaнта е най-неудачния , въпреки че също е добро решение.
NoXolode+CellMass
NoXplode+Nitrix
Според-Зависи какъв ефект търсиш !
И защо да не е удачен?Защото му е друга марката ли?
И двете са модерни креатинови матрици,така че,няма значение.Единствено ако робува на марка и държи целия стак да е на БСН.
Бате няма такава комбинация НО Експлоуд + Сайз Он !! Много як ефект се получи при мен ;)
Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 02.07.09 04:38.
02.07.09
09:59
имам протеин,глутамин и амино,но въпроса ми беше дали наистина комбинацията с СайзОн е по-добра от колкото комбото на БСН,защото няколко човека вече ми я препорачват.Явно трябва сам да разбера:)
02.07.09
11:35
казано от NoXtr3m3 на 02.07.09, 04:38:
Бате няма такава комбинация НО Експлоуд + Сайз Он !! Много як ефект се получи при мен ;)
Хранителните добавки от една и съща фирма се допълват ! Сам прецени.
N.O. Xplode и Cellmass могат да се използват по отделно и не се допълват - комбинират се !
02.07.09
13:42
Мерси вече избрах СайзОн,след 1 месец ще ви споделя дали е бил правилният избор :)