N.O.Xplode+?

01.07.09
20:55

с какво да комбинирам Xplode-a s Cellmass,Nitrix ili SizeOn(na Gaspari).Какво мислите вие?Чух доста различни мнения.Аз сам се ориентирал към СайзОн.но все пак със Селмаса са на БСН..

ГА

01.07.09
21:27

SizeOn от 3те вариaнта е най-неудачния , въпреки че също е добро решение.
NoXolode+CellMass
NoXplode+Nitrix
Според-Зависи какъв ефект търсиш !

01.07.09
22:36

Даде ам според мен също може- NoXolode+CellMass+Nitrix+ примерно някакъв протеин вече зависи и от финансовите възможности.Поне на много места чета добри отзиви за стака на БСН който е от 4-те кутии NoXolode+CellMass+Nitrix+Syntha-6.Мисля също, че като стак имаха и 1 вариант без СеллМасса .. ;)

ГА

01.07.09
23:59

казано от incessantforce на 01.07.09, 22:36:

Даде ам според мен също може- NoXolode+CellMass+Nitrix+ примерно някакъв протеин вече зависи и от финансовите възможности.Поне на много места чета добри отзиви за стака на БСН който е от 4-те кутии NoXolode+CellMass+Nitrix+Syntha-6.Мисля също, че като стак имаха и 1 вариант без СеллМасса .. ;)

Колкото повече,толкова повече ! Човекът каза , че избира между трите продукта , затова не му препоръчах тройно комбо  !

P.S. Аз бих взел NoXplode+CellMass , ако останат средства евентуално суроватка,амино,витамини и т.н.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.07.09 00:04.

02.07.09
04:06

казано от Георги Асенов на 01.07.09, 21:27:

SizeOn от 3те вариaнта е най-неудачния , въпреки че също е добро решение.
NoXolode+CellMass
NoXplode+Nitrix
Според-Зависи какъв ефект търсиш !

И защо да не е удачен?Защото му е друга марката ли?
И двете са модерни креатинови матрици,така че,няма значение.Единствено ако робува на марка и държи целия стак да е на БСН.

02.07.09
04:38

Бате няма такава комбинация НО Експлоуд + Сайз Он !! Много як ефект се получи при мен ;)

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 02.07.09 04:38.

02.07.09
09:59

имам протеин,глутамин и амино,но въпроса ми беше дали наистина комбинацията с СайзОн е по-добра от колкото комбото на БСН,защото няколко човека вече ми я препорачват.Явно трябва сам да разбера:)

ГА

02.07.09
11:35

казано от NoXtr3m3 на 02.07.09, 04:38:

Бате няма такава комбинация НО Експлоуд + Сайз Он !! Много як ефект се получи при мен ;)

Хранителните добавки от една и съща фирма се допълват ! Сам прецени.

02.07.09
11:49

N.O. Xplode и Cellmass могат да се използват по отделно и не се допълват - комбинират се !

02.07.09
13:42

Мерси вече избрах СайзОн,след 1 месец ще ви споделя дали е бил правилният избор :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1