05.02.05
15:41
Значи правя си почивка (поне така казват поправете ме ако греша но на 3-4 месеца е добре да се почине за седмица) и сега вече издивявам имам огромното желание да тренирам, да дигам, да раста абе некво ми е некомфортно, че не тренирам, а този месец не взимам креатин, или докато почивам сега не взимам никакви добавки.
Еми то и аз ти препоръчвам да тренираш :wink: .Щом така го чувстваш,а това е най-важното.Почивка се прави(мое мнение де) 3-4 седмици 1-2 годишно,аз ги правя лятото и зимата(около нова година).
Можеш да правиш 1 седмица почивка в началото на лятната и през коледната , поне при мен така е наи добре , а и ако си болен -също.
<MaD>Искаш да кажеш,че ти на всеки месец правиш почивка?Ами то тъкмо си тръгнал да тренираш и...?Тренираш 4 пъти един мускул и пауза?Аз не мога да се съглася. :roll:
Според мен почивката трябва да е интуитивна, когато тялото ни поиска почивка тогава (като не броя случая когато си болен, когато си претренирал и я ползваш като “противоотрова” и каквито други причини можете да се сетите за принудителна почивка)
Освен това дори и да не ни се иска не мисля че е лошо поне 1 път в годината за 1 месец да се спрат тренировките (все пак за да растеш трябват хормони, а те се образуват от жлези, коиот не са машини и им трябва почивка - “изморяват” се и те)