протеин+креатин

04.07.09
13:34

Купих си протеина на ASN http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=1758 и този креатин http://www.silownia.net/inner-armour-creatine-43451.html (Inner Armour Micronized Creatine Monohydrat) и искам да ви попитам как да ги пия. На креатина пише че се пие 4 дни по 20гр (4x5гр) и после 8 седмици по 5 гр на ден ,а на протеина - 1 доза (27.9гр) по 3 пъти на ден но не знам преди,след тренировка или кога да ги пия.И ако няой е ползвал този креатин да изкаже мнение.Мерси

Темата беше редактирана от abcd на 04.07.09 13:39.

04.07.09
13:41

Според мен си направил грешка че си си взел монохидрат. За креатина няма да те съветвам, но протеина си го взимаи след тренировка.

ВИ

04.07.09
13:43

За креатина е това схемата 4 х 5гр след ядене за 1 седмица и после само по 5гр след тренировка с карбо.
Протеина най-добре сутрин и след тренировка по 1.5 мерителни лъжички (30гр белтък).

04.07.09
22:31

Това е най-добрата комбинация за мен. Не си сбъркал.

04.07.09
23:25

казано от Валентин Иванов на 04.07.09, 13:43:

За креатина е това схемата 4 х 5гр след ядене за 1 седмица и после само по 5гр след тренировка с карбо.
Протеина най-добре сутрин и след тренировка по 1.5 мерителни лъжички (30гр белтък).

Да, но протеина ако има възможност нали също може/ е добре да се пие преди тренировка и особенно ако имаш Казеин преди лягане, макар, че Аз сега имам само суроватка и я пия също преди лягане. ;) Според мен е по добре отколкото нищо.Иначе и Аз така мисля, че дори само 1 доза да взимаш най-важния момент е винаги след тренировка за да има подходящо възстановяване. ;)

05.07.09
08:14

казано от incessantforce на 04.07.09, 23:25:

Да, но протеина ако има възможност нали също може/ е добре да се пие преди тренировка и особенно ако имаш Казеин преди лягане, макар, че Аз сега имам само суроватка и я пия също преди лягане. ;) Според мен е по добре отколкото нищо.Иначе и Аз така мисля, че дори само 1 доза да взимаш най-важния момент е винаги след тренировка за да има подходящо възстановяване. ;)

По-добре го приемай сутрин, вечер няма смисъл. Иначе преди тренировка си го пий.

05.07.09
10:29

казано от vast на 05.07.09, 08:14:

казано от incessantforce на 04.07.09, 23:25:

По-добре го приемай сутрин, вечер няма смисъл. Иначе преди тренировка си го пий.

По принцип преди лягане е хубаво да се пие казеин, защото е бавноразградим, но като няма... не казвам, че е лошо сутрин да го пия, но кажи защо така мислиш.Стана ми интересно ...то ако имах възможност щях и сутрин и преди и след и преди лягане да пия ама много ще ми станат дозите .. хаха и бързо ще свърши. ;)

05.07.09
10:48

А креатина 1 или 2 месеца да го пия шот навсякъде чета че се пие по 1 месец...а на тоя на опаковката пише 2 месеца ???

05.07.09
10:57

казано от Петко_Тодоров на 05.07.09, 10:48:

А креатина 1 или 2 месеца да го пия шот навсякъде чета че се пие по 1 месец...а на тоя на опаковката пише 2 месеца ???

Според мен като го пиеш 2 месеца по 5 грама на ден след зареждащата доза няма никакъв проблем. ;) Макар, че ако имаш възможност другия път не взимай монохидрат.Новите формули много ги хвалят.Етил естер, малат, кре-алкалин.Аз сега чакам Кре-Алкалин и след това ще споделя впечатления.Макар, че освен лекото подпухване от монохидрата съм имал много добри резултати като сила.М/у другото само информативно.Монохидрата не го смесвай с кафе.До колкото знам двете си действат отрицателно и все едно нищо не си пил.При по-новите видове креатин и по-специално Кре-алкалин за който съм чел повече няма проблеми да се смесва с кофеин. ;) Айде успех! :)

EK

05.07.09
11:01

Креатина може и без зареждащи дни да го пиеш, относно протейна нямаш ли диета не ми се вижда много ефект да видиш от него, с правилна дйета протейна запълва дупките просто :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1