Искам да попитам нещо?

05.07.09
08:48

Здравейте ,аз съм на 18 години тежа 71 кг . От началото на годината се занимавам по сериозно с фитнес иначе и преди съм ходил но лапешка работа . Нямам стриктна хранителна диета ям си всичко естествено не ям сладко и хамбургери и такива глупости.
В момента съм по тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1358/ Скоро ще я сменям още не съм решил с какво
Много ми куца възстановяването и имам чувството , че нищо не правя
Мислех да си купувам витимани и се колебаех между :
Dymatize Super Multi
или
Ultimate Super Complete Formula
Кажете и вашето мнение какво да правя може би трябва някакъв протеин и креатин да си взема нз ? :С
Ето мой пик : http://www.mypicx.com/uploadimg/1751156776_07052009_1.jpg

MA

05.07.09
11:01

За витамините съм чувал че ADAM на NOW са хубави а за въстоновяването Глутамин няма да е зле

05.07.09
11:01

На мен ми препоръчаха двама човека Ultimate Super Complete Formula, и си взех тях.

MA

05.07.09
11:08

за тях незнам но има досто добри отзиви за витамините на НАУ

05.07.09
11:24

Аз пия на NOW Daily Formula и съм доволен. Към какво се стремиш да качваш или да сваляш?

05.07.09
11:24

Adam на НАУ сигурно са по- добри с оглед и на по скъпата им цена :) аз мисля да се спра на  Ultimate Nutrition Super Complete Formula чисто от финансова гледна точка само се чудя дали да не са 270 таблетки и по 2 или 3 да взимам :) а какво за глутамина ?

05.07.09
11:26

стремя се да качвам ... към добре изглеждащо неогромно тяло :Д

MA

05.07.09
12:01

Глутамина за по добро и бързо възтоновяване

05.07.09
14:59

да ми препоръчаш някъв

Ако нямаш хранителен режим забрави за ефективно възстановяване.Добаките по никакъв начин няма да ти помогнат.Ако въобще си прочел нещо внимателно във форума би трябвало да знаеш това.

05.07.09
19:28

Още повече пък глутамина - сам по себе си, много трудно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1