03.07.09
23:37
Здравейте ,Аз сам момче на 15 години от София.Искам да постигна горе/доло добро тяло ,но предимно искам добре оформени гърди ,гръдната обиколка ми е 106 сантиментра имам натрупвания на маса само в долната част ,но не много останалото е мускул опитвам се горе доло да тренирам аматьорската ,но май ще трябва поглед от професионалист ако може да ми изготвите някаква програма ще сам адски благодарен ,ако ви трябва повече инфо за мен пишете!Благодаря предварително.
Забравих да добавя :::: 1.80 и отгоре не сам се мерил отдавна теглото ми е г/д 75 килограма и това не сам мерил от миналото лято!
Темата беше редактирана от dedinoergen4e на 03.07.09 23:47.
Цъкаш горе на фитнес програми, даваш начинаещ и взимаш една кръгова. След 3-4 месеца вече може да вземеш да тренираш отделни мускулни групи. Виж диетите и питай първо на търсачката. Не мисля, че някой ще се занимава да ти изготвя специално програма.
няма за къде да бързаш,тепърва ще растеш,хах аз на 18 години бях с твойта височина и килограми
05.07.09
20:18
казано от vital на 04.07.09, 10:50:
няма за къде да бързаш,тепърва ще растеш,хах аз на 18 години бях с твойта височина и килограми
A сега как си ? :D