04.07.09
16:28
някой пил ли е Mutant mass на Pvl ако ДА моля да сподели резултатите който е получил
БЛАГОДАРЯ предварително
Аз също съм си го набелязал и се интересувам от мнения по темата. Мисля да го комбинирам със CellMass за покачване на тегло.
04.07.09
18:58
Яж повече генно-модифицирани американски храни и ще се сдобиеш с мутант масс! :)
04.07.09
22:28
Земи си един добър американски протеин и яж повечко въглехидрати, и нямаш нужда от гейнър.
казано от summer_jam на 04.07.09, 22:28:
Земи си един добър американски протеин и яж повечко въглехидрати, и нямаш нужда от гейнър.
бях си взел Scivation whey 5лб и хапвах повечко но не сам очерован нищо неможах кача
Мнението беше редактирано от ivo_rm на 04.07.09 22:45.
04.07.09
23:34
казано от ivo_rm на 04.07.09, 22:40:
бях си взел Scivation whey 5лб и хапвах повечко но не сам очерован нищо неможах кача
Ами пич не претендирам да съм специалист, но нещата винаги са много индивидуални, а и само от това изказване неможе да се прецени къде си сгрешил ако си сгрешил.Възстановяването, какво и как си тренирал, по колко протеин си пиел ...много неща имат значение. ;) Макар, че само от 5 либри протеин да очакваш някаква много голяма разлика няма как да стане.. ;)
казано от incessantforce на 04.07.09, 23:34:
Ами пич не претендирам да съм специалист, но нещата винаги са много индивидуални, а и само от това изказване неможе да се прецени къде си сгрешил ако си сгрешил.Възстановяването, какво и как си тренирал, по колко протеин си пиел ...много неща имат значение. ;) Макар, че само от 5 либри протеин да очакваш някаква много голяма разлика няма как да стане.. ;)
е аз несам казал че очаквам кой знае какво но явно тогава несам бил на ясно с нещтата вместо гейнер си купих протеин
не че нещо против протеина но мойта цел е да качвам маса а сега разбрах че гейнерите са по добър вариант
05.07.09
08:06
казано от ivo_rm на 05.07.09, 07:58:
е аз несам казал че очаквам кой знае какво но явно тогава несам бил на ясно с нещтата вместо гейнер си купих протеин
не че нещо против протеина но мойта цел е да качвам маса а сега разбрах че гейнерите са по добър вариант
Ами зависи.Аз примерно много не съм им фен, защото лесно се омазнявам.Иначе ако можеш да комбинираш преди тренировка гейнер, а след тренировка протеин ще е още по-добре. ;) Белтъка изгражда мускула, а въглехидрата го храни с енергия.Смисъл, че имаш нужда и от 2те така или иначе. ;)
казано от incessantforce на 05.07.09, 08:06:
не че нещо против протеина но мойта цел е да качвам маса а сега разбрах че гейнерите са по добър вариантАми зависи.Аз примерно много не съм им фен, защото лесно се омазнявам.Иначе ако можеш да комбинираш преди тренировка гейнер, а след тренировка протеин ще е още по-добре. ;) Белтъка изгражда мускула, а въглехидрата го храни с енергия.Смисъл, че имаш нужда и от 2те така или иначе. ;)
аз нямам проблеми с омазняването можеби щот сам с бърз метаболизъм пак и тренирам 4-5 дена седмично по около час и половина
пак за Белтъка и въглехидрата то нали гейнера ги съдържа и 2-те
05.07.09
10:27
казано от ivo_rm на 05.07.09, 08:42:
казано от incessantforce на 05.07.09, 08:06:
не че нещо против протеина но мойта цел е да качвам маса а сега разбрах че гейнерите са по добър вариантАми зависи.Аз примерно много не съм им фен, защото лесно се омазнявам.Иначе ако можеш да комбинираш преди тренировка гейнер, а след тренировка протеин ще е още по-добре. ;) Белтъка изгражда мускула, а въглехидрата го храни с енергия.Смисъл, че имаш нужда и от 2те така или иначе. ;)
аз нямам проблеми с омазняването можеби щот сам с бърз метаболизъм пак и тренирам 4-5 дена седмично по около час и половина
пак за Белтъка и въглехидрата то нали гейнера ги съдържа и 2-те
Да бе съдържа ги, само че в Гейнера има голямо количество въглехидрати и по-малко белтък.То и затова се вика Гейнер. ;) Аз затова ти казвам, че поне според мен е по-добре преди тренировка гейнер, а след протеин.Ее поне Аз така бих правил, но след като нямаш проблем с омазняването..пък и давай на принципа проба-грешка.. ;) Като пробваш нещо и ти дейстава взимай, като не действа сменяш и така. :)
05.07.09
10:44
По-правилно е след тренировка гейнър,преди тренировка протеин.
05.07.09
10:53
казано от Сами на 05.07.09, 10:44:
По-правилно е след тренировка гейнър,преди тренировка протеин.
Не казвам, че този вариант е грешен.Просто написах този който Аз бих предпочел, защото бих избрал след тренировка да взема по-голямото к-во протеин да ми нахрани мускула , а преди тренировка да взема и въглехидрати, които да заредят мускула с енергия, но от друга страна погледнато от въглехидратите след тренировка не можеш да се омазниш, защото организма е изтощен и ще усвои това което изпиеш.Или поне така предполагам. ;) хехе
Та темата беше насочена към хора които са ползвали Mutant Mass…......
Иначе въпросът “гейнър или протеин” всеки си избира индивидуално, тук май не му е мястото.
Мнението беше редактирано от NightElf на 05.07.09 13:00.
казано от NightElf на 05.07.09, 13:00:
Та темата беше насочена към хора които са ползвали Mutant Mass…......
Иначе въпросът ” гейнър или протеин” всеки си избира индивидуално, тук май не му е мястото.
Да правилно да не се отклоняваме от темата и никойли нее пил този гейнер Mutant Mass????
получих гейнера и го пия вече но май аз съм 1 който го пие дано има ефект щот никак нее евтин
Ако спазваш етикета-1000 допълнителни калории, би трябвало да има ефект.Надявам се да си взел поне 15лбс де.
Мнението беше редактирано от jomo на 15.07.09 18:46.
15.07.09
19:06
Само да уточня - дневната доза е 250 грама, разпределена на 2 приема, 2 пъти по 2 мерителни лъжици. Малкият е за 9 дни, а големият за 27
Аз го пия вече една седмица, по 260 грама на 2 приема, комбинирано със CellMass. Засега съм доволен. И между другото гейнъра е скъп, но не чак толкова в сравнение с останалите. Все пак това са 15 либри.
казано от NightElf на 16.07.09, 10:38:
Аз го пия вече една седмица, по 260 грама на 2 приема, комбинирано със CellMass. Засега съм доволен. И между другото гейнъра е скъп, но не чак толкова в сравнение с останалите. Все пак това са 15 либри.
май ще караме на еднакви добавки :)
Мнението беше редактирано от ivo_rm на 16.07.09 18:39.
казано от ivo_rm на 16.07.09, 18:35:
казано от NightElf на 16.07.09, 10:38:
аз го пиа преди и след трен по 2 мер. л. пак утре очаквам CellMass :) и 2-та продукта са големи раз.
ща помоля да споделиш как ги комбинираш и какъв ефект имаш
Маса се прави на маса ... Ок да кажем , че си вземеш този гейнер.Ще го ползваш известен период от време 20-30 дена за колкото време стига , ще имаш определен калорием прием в повече от него и да кажем ще качиш 2-3кг.След това като го спреш и съответно калориите отново се върнат на същото ниво тези 2-3кг бързичко ще ги свалиш.
Извод: много и качествена храна , добавките си остават просто добавки.
23.01.13
22:24
Добър е но виж как се приема :D
Ако може да си го позволиш 4л. 1200кал по 3х на ден може и да има ефект....
Мнението беше редактирано от Дани Малинов на 23.01.13 22:25.
23.01.13
22:01
Здравейте! искам да попитам какво мнение имате за въпросния протеин MUTANT Mass на 17 години съм и тежа 63 кг. висок съм 185см и изкам да кача маса и това ли е наи-доброто което мога да пия.