казано от POWER & beauty на 03.07.09, 14:29:
Къде сте виждали състезатели в друг спорт да се оплакват от нивото на другите?
Състезанието е едно и НАЙ-ДОБРИТЕ ще спечелят! Навсякъде по света така става. Всичко друга са оправдания!
Евала! Е това е приказката.
Само не разбирам защо хората, които тренират натурално, (почти) винаги мрънкат против химията? Който иска да постигне нещо, на каквото и да е ниво различно от “спорт за собствено удовлетворение”, в който и да е спорт, се налага да прибегне до това-онова. А който тренира чисто очевидно го прави за собствения си кеф и здраве - тоест, единствено със себе си се състезава. Тия приказки кой колко зобел са тъпа работа.
04.07.09
05:02
POWER & beauty аз както и няколко човека в този форум ви дадохме съвет как да го направите по обективно по интересно, по реално и истинско по интелигентно. БЕЗПЛАТЕН съвет, вие ако не може да вденете проблема си е ваш. Както виждаме интереса е изключително слаб в този форум влизат стотици хора и никой не си е сложил снимките по логични причини. За кого да гласувам имаме 5 анаболни пича четири силиконови мацки дето не са влизали в залата и една свръх нацепена жена тип страшилище ?!?!! И да може и да не успея да спечеля състезание по вдигане на щанги, биене на инжекции и затъпяване, но определено мога да спечеля състезание на база интелигентност на което вие пък сте гола вода е и ?!!??
Нека по добрия победи, нищо, че състезанието е тип “орел рак щука”.
04.07.09
07:24
казано от Иван Шишманов на 04.07.09, 05:02:
POWER & beauty аз както и няколко човека в този форум ви дадохме съвет как да го направите по обективно по интересно, по реално и истинско по интелигентно. БЕЗПЛАТЕН съвет, вие ако не може да вденете проблема си е ваш. Както виждаме интереса е изключително слаб в този форум влизат стотици хора и никой не си е сложил снимките по логични причини. За кого да гласувам имаме 5 анаболни пича четири силиконови мацки дето не са влизали в залата и една свръх нацепена жена тип страшилище ?!?!! И да може и да не успея да спечеля състезание по вдигане на щанги, биене на инжекции и затъпяване, но определено мога да спечеля състезание на база интелигентност на което вие пък сте гола вода е и ?!!??
Нека по добрия победи, нищо, че състезанието е тип “орел рак щука”.
Защо винаги хора, които не изглеждат добре, претендират за висок интелект?
Темата започна да става оффтопик, не ще коментирам повече комплексарски изказвания.
Мнението беше редактирано от POWER & beauty на 04.07.09 07:26.
04.07.09
07:39
Аахах ами вие доказвате своя си интелект. Кой казва, че не изглеждам добре ?!!?!? Сами си го измисляте, казах, че не тъпча хапчета и не държа да посветя живота си на тялото си е ?!?!? Може би за вас това е човек който изглежда добре, а хаха ?!?!Хайде наистина да спрем с офтопика с удоволствие и усмивка следя състезанието което сте организирали. Съжалявам, че няма как хората във форума да ви посъветваме приятелски.
Първо искам да споделя че съм страшно разочарован от това, което се случва в турнира. Вярно е, че спортния принцип винаги е бил такъв, че най - добрия печели и въпреки това не мога да разбера едно единствено нещо - хора като Дани Драганички много са се доказали и са имали своето място в своите състезания, защо трябва да имат място и в това ? Все пак става въпрос за любителски конкурс, а тук говорим за професионални атлети, участвали в доста състезания. Но пък от друга страна, аз не мисля, че такъв тип фигури ще оберат масата от гласовете тъй като повечето хора не харесват чак толкова изразена мускулатура. По скоро масовото схващане е за обемна мускулатура на манекенски тип тяло и то се възприема най - добре. И аз ако не бях недостатъчно изчистен щях да участвам. Призовавам и повечето момчета от форума да го направят, може да се изненадаме от крайният резултат.
06.07.09
07:22
казано от iasen на 04.07.09, 14:39:
Първо искам да споделя че съм страшно разочарован от това, което се случва в турнира. Вярно е, че спортния принцип винаги е бил такъв, че най - добрия печели и въпреки това не мога да разбера едно единствено нещо - хора като Дани Драганички много са се доказали и са имали своето място в своите състезания, защо трябва да имат място и в това ? Все пак става въпрос за любителски конкурс, а тук говорим за професионални атлети, участвали в доста състезания. Но пък от друга страна, аз не мисля, че такъв тип фигури ще оберат масата от гласовете тъй като повечето хора не харесват чак толкова изразена мускулатура. По скоро масовото схващане е за обемна мускулатура на манекенски тип тяло и то се възприема най - добре. И аз ако не бях недостатъчно изчистен щях да участвам. Призовавам и повечето момчета от форума да го направят, може да се изненадаме от крайният резултат.
Само за информация ще допълня, че Драганички е от участниците с най-малък брой гласове, както и сами можете да видите ако се регистрирате в групата.
Значи ако сте прочели внимателно мнението ми ще разберете, че съм се оказал прав в предположението си :)
Мнението беше редактирано от iasen на 06.07.09 08:26.
10.08.09
22:25
В крайна сметка какво стана с този конкурс, опитвам се да разбера, но нещо фейсбук винаги ме е удивлявал с ужасната си навигация и немога да се ориентирам, дали очакванията ни се потвърдиха.
11.08.09
07:16
Ванка гледай
Гласуването приключи.Ето и победителите:
Мъже:
1място:Мирослав Дамнянович,София-206 гласа
2място:Патрик Аббас,София-137 гласа
3място:Росен Петров,София-102 гласа
Жени:
1място:Десислава Бекирска,София-117 гласа
2място:Диана Янкова,София-67 гласа
3място:Кателина Гатева,София-51 гласа
Естествено, познах. Назобените печелят!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 11.08.09 07:19.
11.08.09
07:17
Ей тия Софиянци :). Предполагам и снимки имат ..