ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ

06.07.09
14:15

значе знам че има и други теми но отговорете и тук плс ... значе на 17 години съм 1.61 висок ще може ли по някякъв начин малко да дръпна знам чее ген бащата 1.67 майка 1.55 но мн имам желание и от 2 седмици всеки ден вися на лост вечер дали ше има ефект ? и събот и неделя плувам ? казвайте плс
и който знае как да разбера дали ше раста още да каже нали се правили иследвания ?

06.07.09
14:26

еми попринцип си е генетично... те ваще са ниски... и ако родата на ваща няма високи няма шансове да пораснеш... иначе може да разбереш  дали ще растеж като примериш ... крака... начи.
ако от ябалката до коляното ти е по късо  от коляното до глезена ще растеж още

06.07.09
14:47

eеми еднакво е горе долу по 2 педии и 1-2 см ..аз неискам да ставам висок аз искам поне 4-5 см

06.07.09
14:52

Не знам за тренировките и връзката с растежа, но си на 17 и имаш поне 2 до 4 години развитие на тялото. Дали ще е към растеж, никой не знае, но се развиваме до 20-21.

Почни да играеш баскетбол, колкото и комично да изглежда в началото.

06.07.09
15:04

Имаш толкова по-добри възможности за да опиташ, да порастеш отколкото, да висиш на лостове - баскетбол, волейбол, плуване...

06.07.09
15:22

ще ми се исмеят ако ида да се записвам на баскет или волей а мойте приятели никой не играе баскет само лоста си ходя сам

06.07.09
15:47

И в баскетбола и във волейбола има постове,на които височината не е определяща,така че отивай все пак ти ще тренираш на аматиорско ниво не в националния.Друг начин няма това са спортовете,които те карат да се растягаш.

06.07.09
16:25

що да не можеш е мой.. майка ми няма 1.60 баща ми е 175-6 , аз съм 184-5..  тва за лостове е вярно.. по пет минути 10 да висиш ти е файда.. :D плуването знам че помага.. доста .. скок дъга имаше едно ако се сещаш... трява да спортуваш такива спортове и да правиш такива упражнения при които се оказва съпротива на земната гравитация.. скачане , тичане , спортове с топка и т.н.

06.07.09
20:37

боже ... не мога да ви разбера ..... не ги слушай баскетбол се растяло .... сичко си е ген ... няма кво да напраиш !!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1