29.06.09
19:12
Използвам вече почти месец НВД .
Преди седмица си взех наливно протеин с вкус на банан (беше някакъв немски в кашон 20 КГ ) но незнам дали е добър и най-вероятно не е .Доста е сладък и сигурно има много въглихидрати.
Въпроса ми е какъв протеин ще ми предложите който да е за период на орелефяване.
Разгледах едни тук които много ми допаднаха с това че са 0 бъглихидрати а и били вкусни :
NECTAR
Хранителни Стойности
Доза: 26 гр
Дози в опаковка: 36
к-во в
доза % дневна
доза
Калории 100 -
Мазнини 0 гр 0%
Въглехидрати 0 гр 0%
Протеин 23 гр 46%
Калий 120 мг 3%
Натрий 60 мг 3%
Добър ли е този протеин и ако не съветвайте ме за друг по-добър .
Може би смесения MATRIX 2.0 - Bananas & Cream
Значи ще го пробвам.
Ако наистина няма въглихидрати може човек да си го пие когато иска ...като водичка :П
Абе гледай какъвто вземеш да е изолат,че концентрата подува.Дали ще има 3-4гр. въглехидрат няма да окаже кой знае какво влияние на диетата особено ,ако го пиеш след тренировка.
Мнението беше редактирано от AlexK на 29.06.09 21:54.
може ли малко разяснение за КОНЦЕНТРАТ.Как да разбера дали този моя е такъв
30.06.09
04:27
Немския какъв е ? Нищо ли не пише на него ?
30.06.09
04:28
Пия и съм пил Нектар и много ми харесва, за НВД е най подходящия защото няма нито грам Вългехидрати.
казано от celerator на 29.06.09, 22:15:
може ли малко разяснение за КОНЦЕНТРАТ.Как да разбера дали този моя е такъв
Ами виж на етикета в състава какъв тип съдържа.Трябва да пише.Сега виждам че си си зел от някъв кашон насипен,което ме навежда на мисълта че най-верятно не е изолат.
Мнението беше редактирано от AlexK на 30.06.09 09:19.
Взех си от всичките 11 вкуса нектар да ги пробвам за да си избера най-вкусния.
Въпроса ми е дали е добре да се пие от него преди лягане ,или това не се препоръчва при орелефяване и НВД ?
По същата тематика сутрин след ставане ? Или е по добре едни Нестле фитнес
По принцип вечер преди лягане е по-добре да се приема бавноусвоим протеин или високобелтъчна храна, но все пак и нектара е нелош вариант.
Нектара няма да ти пречи при орелефяване или НВД защото не съдържа въглехидрати и мазнини, а само чист протеин.
По другата тематика можеш да забравиш за нестле фитнес, защото единственото фитнес нещо в този продукт е името му :)
казано от Калоян Георгиев на 01.07.09, 23:15:
По принцип вечер преди лягане е по-добре да се приема бавноусвоим протеин или високобелтъчна храна, но все пак и нектара е нелош вариант.
Нектара няма да ти пречи при орелефяване или НВД защото не съдържа въглехидрати и мазнини, а само чист протеин.По другата тематика можеш да забравиш за нестле фитнес, защото единственото фитнес нещо в този продукт е името му :)
Ами кое мюсли е добро за закуска тогава :)
казано от celerator на 02.07.09, 07:55:
казано от Калоян Георгиев на 01.07.09, 23:15:
Нектара няма да ти пречи при орелефяване или НВД защото не съдържа въглехидрати и мазнини, а само чист протеин.По другата тематика можеш да забравиш за нестле фитнес, защото единственото фитнес нещо в този продукт е името му :)
Ами кое мюсли е добро за закуска тогава :)
Имаше някъде по диетичните магазини натурално мюсли, но колко е натурално и те не знаят...
Най-добре е да забравиш за него. Можеш да си правиш ти от семена, овесени ядки, горски плодове - примерно.
значи тези които продават чисти - някакви семена с ислушени плодеве е най-добре
Ами да - общо взето най-добрият вариант са овесените ядки, ок е вътре да има различни ядки или стафиди примерно. Но продукти от типа нестле фитнес са с високо съдържание на захар и изкуствени съставки :) Добър вариант за закуска са пълнозърнести макарани или ориз или хляб. + протеин разбира се.
Nectar предлага ли се в опаковки по-големи от 1 кг ?Доста скъпо излиза с него.За мен компромисен вариант е Scivation whey.Пише ,че е с по-малко от 1 г въглехидрат и е на добра цена.Иначе за вкуса на нектара няма спор.
Не, но ако си поръчате директно от нас повече опаковки може да ви направим отстъпка така че продукта да ви дойде на по-изгодна цена.
Но за това ми пишете ЛС да не разводняваме темата.
03.07.09
09:03
По-добър от Нектара за НВД няма да намериш.
Тук не можем да се съгласим.Ето и нашето предложение:
SCITEC NUTRITION
ISOBEST
1.CFM WHEY PROTEIN ISOLATE /за разлика от whey protein isolate на НЕКТАРА/
2.23 гр. доза със 20 гр. протеин= почти 91%/срещу 27 гр. доза със 23 гр. на НЕКТАРА=85% протеин/
2.0 гр. въглехидрати
3.0 гр. мазнини
4.без холестерол и лактоза
5.55 мг. натрий
6.88 мг. калий
7.четири превъзходни вкуса/засега/-ванилия,малина,капучино,банан
8.разфасовка 900 гр./засега все още няма по-големи и по евтини разфасовки/ с цена 70 лв.
03.07.09
09:24
А ся де :)
Scitec или Syntrax
казано от SNS на 03.07.09, 09:03:
По-добър от Нектара за НВД няма да намериш.
Тук не можем да се съгласим.Ето и нашето предложение:
SCITEC NUTRITION
ISOBEST
1.CFM WHEY PROTEIN ISOLATE /за разлика от whey protein isolate на НЕКТАРА/
2.23 гр. доза със 20 гр. протеин= почти 91%/срещу 27 гр. доза със 23 гр. на НЕКТАРА=85% протеин/
2.0 гр. въглехидрати
3.0 гр. мазнини
4.без холестерол и лактоза
5.55 мг. натрий
6.88 мг. калий
7.четири превъзходни вкуса/засега/-ванилия,малина,капучино,банан
8.разфасовка 900 гр./засега все още няма по-големи и по евтини разфасовки/ с цена 70 лв.
Nectar има вкусове които са с 23 грама протеин в доза от 25 грама. Но в случая това не е от особено значение защото протеина е без въглехидрати и мазнини.
06.07.09
19:36
www.sns.bg
Karlo ти си.Очакваме мнения и препоръки.
да сутринта имах мейл
разгледах сайта ,харесва ми
цената на омега 3 на Сайтек 30 лева ли е ?