06.07.09
18:13
Здравейте момци. Предложете някакви добавки за увеличаване на мускулната маса (предимно) и сила също, че от бая време съм в застой, а и с т’ва тичане освен мазнините се топят и мускулите, хаха... Досега съм пил Nectar, Amino 2222 на Optimum и AAKG на NOW, което за мен е пълен боклук, ама тея от NOW ме залъгаха да си го взема, иначе се бях ориентирал към Nitrous. Ако може да ми препоръчвате някакви безвредни продукти ще е най-добре. :)
Мерси.
06.07.09
18:45
и как разбра, че е пълен боклук продукта на НАУ
казано от Иван Шишманов на 06.07.09, 18:45:
Ми ползвах го един месец и ефект нямаше, смисъл и преди тоя месец и сега след него не е имало промяна... единствено първите дни усетих малко повече сила.
06.07.09
21:53
То не зависи само от продукта.Диетата, също така и дали се наспиваш добре, също и какво и как тренираш са от значение + това туй си е добавка.Имам напредвид, че само от 1 нещо ако чакаш някакъв голям резултат малко трудно ще стане. ;)
казано от Termentroller на 06.07.09, 21:37:
казано от Иван Шишманов на 06.07.09, 18:45:
Ми ползвах го един месец и ефект нямаше, смисъл и преди тоя месец и сега след него не е имало промяна... единствено първите дни усетих малко повече сила.
Изказваш се доста неподготвен за доста основен и популярен продукт какъвто е ААКГ. Прочети малко повече преди да плюеш “тия от НАУ” ;)
ПС Разликата между ААКГ и NITROUS не е толкова съществена.
07.07.09
03:24
Termentroller ти какъв ефект очакваш от добавка за един месец ?!?! да се нацепиш като батките от телевизора ли ?!?100% съм сигурен, че нито храненето нито тренирането са ти били на ниво, при това положение не е нормално така да плюеш по определен продукт, проблема е в твоя телевизор. И така и така питаш най работещето нещо за мускулна маса е храната и тренирането нищо не е по добро от тях.
Не може да говорите на сляпо, според някакви предположения... Откъде знаете, как тренирам, как се храня и т.н.! Въобще не искам да приличам на “батките от телевизора” и не ми е било и това за цел. Препоръчва ми се продукт, купувам го и очаквам ефект от него, като при мен той е почти нулев - няма как потребителят да е доволен. Калоян Георгиев, нищо лично че съм се изразил по тоЯ начин. ;)
ПП: Както ми е казано да я приемам тая добавка, така съм и правил, също и да се пие един месец... тъй че Ванка, явно не си много компетентен.
Мнението беше редактирано от Avalanche на 07.07.09 07:13.
07.07.09
12:04
Ох аман от отворки и тинейджъри които си мислят, че хапчетата са съвременния еквивалент на магическите пръчки, Termentroller никъде не съм казвал, че съм компетентен, но е факт, че при мен добавките работят, а при теб не. Продължавай да си купуваш продукти и да се разочароваш аз няма да ти преча, както се казва “очаквай неочакваното”.
казано от Иван Шишманов на 07.07.09, 12:04:
Ох аман от отворки и тинейджъри които си мислят, че хапчетата са съвременния еквивалент на магическите пръчки
Аз поне не съм от тях... При положение, че всичко ми е било в режим и да не подейства, няма как да съм доволен. Може организмът ми да не го е усвоил, ма е малко вероятно. Не знам ползвал ли си AAKG, за да си твърдо убеден, че си върши работата! Останала ми е половин опаковка, която мисля да не пия и мога да ти я подаря да се радваш на ефекта му. :)
По-здрави!
07.07.09
18:34
Termentroller неможе да изпиеш половин опаковка от определен продукт и да почнеш да го плюеш. Тъпо е че те интересуват продукти а не хранене и тренировки. Твърдиш, че всичко ти е било в режим, но ние няма как да знаем дали е така като не си го описал, често човек си мисли, че е в най добрия за тялото си режим пък то излиза, че изобщо греши тотално.
Сега се замисли защо никой не пише по темата ти и може да вземе да ти светне.
Не съм описал храненето и тренировките, защото не е това целта на темата. Хранел съм се през 2-3 часа предимно с храни богати на белтъчини, в нетренировъчни дни съм тичал сутрин на гладно, пак казвам че съм приемал буустъра както ми казаха... Опаковката е от 200 грама, като приемам дози от 3 грама в нетренировъчни дни и 6 в тренировъчни, няма как да я изпия за 1 месец, като горе-долу толкова е препоръчителното време за приемане. Както и да е, няма смисъл да спорим повече по тая тема.
08.07.09
04:50
Не ти трябват добавки, трябва ти хубава храна и трениране. Вземи си някаква пудра която да ти осигурява допълнително качествен протеин и резултатите няма да закъснеят.
Има продукти, които работят и такива, които не работят независимо от фирмата производител.
При едни и същи режим и тренировки след 2 седмици максимум трябва да си усетил ефекта от добавките - ако не си - значи неработят за теб.
Какво толкова сте го заяли човека?
Не е прав да казва, че продуктите на НАУ са боклук, защото НЕ СА и това всеки го знае, но е напълно прав в очакванията си даден продукт да му действа.
Защото , ако не му действа - защо да го купува и пие ?
Да чака 2 месеца да му подейства?????
Към автора на темата: вдигни внимателно въглехидратите, но неравномерно - през ден или два прави зареждане и ще спреш свалянето на мускули. И незабравяй, че около мускулите има отложени мзнинки, по трицепса например, както и по вътрешното бедро, та като ги изгориш тези мазнинки обиколката на ръката спада, но мускула не е заминал. Направи си замерване на мазнините и през 2 седмици пак замери и виж какво ще покаже анализа - какво и колко си изгорил.
Успех!