06.07.09
21:19
Здравейте! Значи преди една година тежах 86кг. а съм висок 170см. Сега съм 172см. висок и 74кг. Тренирам вече година и нещо,a целта ми е да стана нормалнен човек. Мисълта ми е следната: може ли някои да ми каже още колко кг. трябва да сваля и как по-точно. Мерси на всички предварително. :) :)
Ние от къде да знаем колко и дали изобщо да сваляш? И какво разбираш под нормален човек?
06.07.09
21:54
Това колко да свалиш според мен най-точно може да си прецениш ти или поне някой който ти е виждал на живо.Работата малко или много си е до генетика.Смисъл, че едни хора качват по лесно, но трупат и мазнини, а други не.Макар, че според мен щом тренираш и се поддържаш на тези килограми не би трябвало да ти е зле.Поне така си мисля Аз.
Снимка!Така ще получиш адекватни мнения иначе наистина както казаха няма как да преценим.
06.07.09
23:20
казано от Петко К на 06.07.09, 21:51:
Ние от къде да знаем колко и дали изобщо да сваляш? И какво разбираш под нормален човек?
Под нормален имам предвид нито приятно закраглен, нито някаква хилка нз точно как да ти го опиша иначе снимка
премахната
дано тази да става че не обичам да се снимам :s :)
Мнението беше редактирано от FatalError на 07.07.09 10:21.
06.07.09
23:31
казано от FatalError на 06.07.09, 23:20:
казано от Петко К на 06.07.09, 21:51:
Под нормален имам предвид нито приятно закраглен, нито някаква хилка нз точно как да ти го опиша иначе снимка
http://prikachi.com/files/988320O.jpg
дано тази да става че не обичам да се снимам :s :)
Ами то не е зле блузата да я няма за да се види дето се вика колко си закръглен и колко не, но дори от тази снимка на мен не ми се виждаш някакъв шкембелия. :D
Не ти искам снимка да те слагам Sladur :),я погледни аватарите на тези които ти помагат тук и ще се досетиш каква снимка да покажеш,но от това което се вижда(не е много),ако трябва да сваляш то е доста малко. Ако те е срам,като приключи темата махни линка просто.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 07.07.09 00:06.
07.07.09
10:20
Добре мерси на всички. Може да заключвате темата.