Трицепс

06.07.09
20:38

Здравейте ! Имам следния въпрос имам 2 месеца опит във фитнеса . Преди да започна да се заниамвам в зала съм тренирал на железа с собсвено тегло както и в къщи. Но напоследък забелязвам ралзика в големината на трицепса ми левият е по издаден и по голям от десния , а аз съм десничар .. ?  Правя следните упражнения за трицепс : 1- Сгъване с тесен захват 3 серии по 8. 2ро френско 3 серии по 8 и 3то скрипец 3х8 . Как мога да ги изравня двата мускола или неможе и това голям проблем ли е ? ако може да ми дадете съвети ще съм благодарен ! Благодаря предварително :) !

06.07.09
20:54

еми понякога се случва мускул от едната половина на тялто да е асиметричен на този от другата,но не виждам нищо толкова смущаващо,явно повече ти се натоварва лявата ръка.иначе ако искаш да доразвиеш десния разгъвай допълнително с дясната на скрипец или с гира зад врат,за да го донапомпиш...ама всичко си идва с яденето :) успех

S7

06.07.09
21:09

Не трябва ли да се процедира по обратния начин..

За изравняване на размерите на ръцете не се ли прави 1-2 допълнителни повторение за по-голямата ръка?

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 06.07.09 21:09.

06.07.09
21:34

ами и това си го мислих,но не съм много сигурен,по-добре да се изкаже някой който е сигурен да не объркаме момчето

06.07.09
22:05

Смени лоста с дъмбели, за да можеш да тренираш и двата трицепса по отделно. Примерно Френско с дъмбели.

Всеки ден по 2-3 такива теми!Успокойте се малко,всеки има разлика в ръцете.Все пак не сме състезатели,да не говорим,че и те имат по 1-2 см разлика...

08.07.09
07:12

Стаж в залата 2 месеца. Е, спокойно тепърва ще се засилват разликите в мускулите :) Нека това не те плаши, при всеки ги има. Не им обръщай внимание, никой не е на 100% симетричен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1