Много глупава контузия...

TR

07.07.09
09:53

След тежка серия на лег пресата се опитах да се разтегна на един лост. Заради тежката серия краката ми бяха натоварени и неможах да вдигна както трябва десния. Последва силен удар точно с коляното в лоста. Болката отмина след минута и продължих тренировката си. После трябваше да ида до едно място и походих 20 минути. След като се върнах погледах ТВ после седнах на компютъра и така мина още час. След като станах от компютъра почуствах доста силна болка като ходя и по скоро като коляното е сгънато. Видимо няма травма ,но болката е силна. Направих комрес с лед след което го намазах с един крем който ми е помагал при травми в стави. Да изчакам ли до утре и ако болката още е силна да ходя на лекар и може ли да ми дадете препоръки.

07.07.09
10:27

Да идеш при доктор нито е срамно, нито боли!

07.07.09
11:58

Слагай лед, постоянно и ходи на лекар ако не се подобряваш.

Мнението беше редактирано от Aquiles на 07.07.09 12:00.

07.07.09
13:33

Ходи на лекар хич не му мисли.Патил съм си вече от това да не ходя на лекар и да се правя на мн. корав. :((

TR

08.07.09
16:17

Коляното мина(не напъно ,но ще мине) ,но пък друга глупост направих. Докато съм спал съм се въртял явно някакси и като се събудих усетих ,че съм разтегнал някоя връзка при рамото. Вече втори ден ме боли ,но само като вдигам ръката и я въртя. Мажа го с крем.Няма видими травми. Въпроса ми е дали има по-сериозни последствия щом е без тежест?
И друг път съм получавал същото нещо ,но на жилите на врата. Непомня след колко време мина обаче.
ПС: Моля да пишат малко по-осведомените.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 08.07.09 16:17.

08.07.09
21:05

Спокойно - най-обикновенно схващане :) Определен мускул е стоял в напрегнато състояние много време и за това сега те боли. В рамките на седмица ще се оправи само с почивка.
Алтернативно, взимаш Mydocalm (таблетки) пиеш 2 дена и си като нов :) Разбира се, най-добре е лекар да ти препише подходящият според твоето здраве/състояние медикамент :)

Мнението беше редактирано от perlsite на 08.07.09 21:08.

TR

15.07.09
06:11

казано от perlsite на 08.07.09, 21:05:

Спокойно - най-обикновенно схващане :) Определен мускул е стоял в напрегнато състояние много време и за това сега те боли. В рамките на седмица ще се оправи само с почивка.
Алтернативно, взимаш Mydocalm (таблетки) пиеш 2 дена и си като нов :) Разбира се, най-добре е лекар да ти препише подходящият според твоето здраве/състояние медикамент :)

Забравих да пиша. От Mydocalm ми мина ,благодаря много !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1