07.07.09
11:28
как да тренирам бицепс вкъщи има ли лицеви за бицепс и набиранията по 2-3 серий на ден ще има ли ефект
07.07.09
12:23
За Бицепс си вземи дъмбели (или ходи на фитнес), лицеви за бицепс не съм чувал, за набиранки ти препоръчвам широк хват 4,5 серий и тесен хват пак по толкова бицепса пак се натоварва ма не много, айде успех!!
07.07.09
12:42
От раменен подхват се товари , зависи и от теглото ти де. Иначе трицепса е по-голямата част от раката тренирай и него !
07.07.09
12:46
мерси за съветите трицепс имам то бицепса ми изостава аз с тея лицеви мн ми расте ръката...33 ръка
07.07.09
13:35
На мен един култорист ми беше споменал и за как беше бре май, че натягаща тренировка без тежести или нещо от сорта.Примерно все едно си прав и правиш бицепсово сгъване с лост, само че без лоста.Просто си стягаш ръцете на макс. и изпълняваш самото движение бавно.Пробвал съм го и помпи.Все пак на фитнеса има най-голямо разнообразие и е по-добре според мен! ;)
07.07.09
13:47
казано от incessantforce на 07.07.09, 13:35:
На мен един култорист ми беше споменал и за как беше бре май, че натягаща тренировка без тежести или нещо от сорта.Примерно все едно си прав и правиш бицепсово сгъване с лост, само че без лоста.Просто си стягаш ръцете на макс. и изпълняваш самото движение бавно.Пробвал съм го и помпи.Все пак на фитнеса има най-голямо разнообразие и е по-добре според мен! ;)
Това съм го чел в една статия. Действително помага, особено кагато си на училище и започва обичайното позиране :lol:
07.07.09
14:09
ее мерси много само трябва да съм с стегнати ръце нали ? бицепса да съм го стегнал и помпа без килограми дано ми помогне
07.07.09
15:13
казано от kikboxsiora на 07.07.09, 14:09:
ее мерси много само трябва да съм с стегнати ръце нали ? бицепса да съм го стегнал и помпа без килограми дано ми помогне
Да бе..все едно правиш сгъване с лост само, че без лоста.Ако имаш лост и той тежи 30 кг. нали ще се напънеш да го вдигнеш.Просто правиш същото.Аа за позирането в училище..нз не съм от позиорите.. :D
Бицепсът се товари при лежанка с много широк хват, можеш да пробваш лицеви с много широко положение на ръцете.
Това за лицевите е само мое предположение, така ако не работи да не се учудиш :)
В средите на хората, занимаващи се с бойни изкуства, има една идея за безконтактен бой.. това как да е, ама безконтактно вдигане на щанги вече ще дойде в повече май... тренирайте, а не се помпете, и по възможност - тренирайте с тежести, а не без ;) Че тая безконтактната работа малко вятър..
Има и друг момент - в моя случай - не съм правил ръце от ужасно много време, на ВМ-НВД съм, определено свалям мазнини, не съм начинаещ, но ръката ми расте. Замисли се какво означава това. Лично мнение - освен ако не си много напреднал, ръце е безсмислено да се тренират отделно. Особено бицепса. За трицепс от време на време вкарвам някое френско, защото наистина го уважавам като упражнение. Но да отделяш време за малък мускул като бицепса - файда не виждам.
Аз след трен на бицепс нямам мускулна треска,след трицепс рядко.Но след гръб не си чувсват ръцете по 2-3 дни.Но все пак не е лошо за форма да се вкарат някои упражнения.