питанка ? :D

06.07.09
16:32

понеже имам да чистя 2-3 кг мазно по корема и отстрани.. но нямам време за тичане.. използвам малко странен приом така да се нарече.. , който има ефект по принцип но лично аз не съм го пробвал мн мн .. и така : правя високо интензивни тренировки  и в същото съм си увил корема с найлон :D нали да потя .. и питането ми е .. дали по този начил ще мога да сваля малко мазно .. смисал не че имам много .. но ме е страх да не взема пък за белята да сваля и мускулна маса..

какво е вашето мнение ?

06.07.09
16:52

1.От найлона полза няма само ще станеш на нищо през лятото в залата.
2.От къде ти дойде на ум,че ще свалиш ММ.
3.Някой уред в залата за кардио не можеш ли да ползваш след тренировка по 15-20 мин ?

06.07.09
17:29

казано от Biad__ на 06.07.09, 16:52:

1.От найлона полза няма само ще станеш на нищо през лятото в залата.
2.От къде ти дойде на ум,че ще свалиш ММ.
3.Някой уред в залата за кардио не можеш ли да ползваш след тренировка по 15-20 мин ?

как така на нищо.. :D
колело освен да въртя.. предпочитам да тичам обаче нямам време

06.07.09
18:33

Като потиш отделяш вода, защото си жаден веднага отиваш до чешмата и ефекта нулев. От спарването най-много някакви гъбички да развъдиш.

Щом си свалил маса от 1-2 седмици кросчета, значи не е била баш мускулна. Имай в предвид, че за 10 мин можеш да изгориш примерно 50-60 kcal, а да изядеш 1000-1100. Прави си изводи.

06.07.09
18:57

мога и повече да изям дори :D

когато да тичам .. правя обикновенно 20 мин кросче и накрая 20 x 10м спритнове.. или правя 20 мин ...като редувам темпото..
.....обаче после като отида в залата ...  щях да се затисна с  80ка......нямам сила.. , което е лошо / и затова викам да провам малко така.. обаче явно няма смисъл..

EK

06.07.09
19:20

Трябва диета!!

06.07.09
19:23

Преди трен най много 7-10 мин загрявка кардио,след тренировка е най ефикасното кардио а и не са налага да израсходваш първо гликогена,това вече си го направил със силовите упражнения така че пре спокойно мжое да си въртиш около 20 мин.Като през това време ще гориш мазнините.
А за найлона имах предивид че може даже да получиш доста неприятен обрив от това запотяване и невъзможност да диша кожата под найлона,като ефекта от него е само отрицателен.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 06.07.09 19:29.

07.07.09
09:07

а това означава ли ,че ако ползване колан за изпотяване е вредно ?

07.07.09
13:19

от полвин година тренирам с такъв колан .. тва са простотии ... :D затва викам да мина на нещо по hard => найлон :D   шото тос колан въобще не ми помогна :D а ми трябва толкова малко .......

07.07.09
13:21

И найлона толкова ще ти помогне.

07.07.09
13:28

предполагам... мерси на всички които се ангажираха със странния въпрос :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1