08.07.09
05:30
Може ли някой да ми направи програма за вкъщи със лицеви и корем ... мерси
08.07.09
06:36
Стига си спамил само, поразрови се малко из форума 100% има, това което търсиш ;)
В домашни условия тези упражнения са за тонус и, ако искаш всеки ден прави лицеви или ако не всеки ден, то през ден. Корем - 2 пъти стига.
08.07.09
08:05
кво значе за тонус ... ще се оформям ли ?
08.07.09
09:23
Незнаем какво значЕ...
Никой ли не иска да му каже тайните упражнения? Айде бе, момчето иска да стане машина, кажете му и тайните храни...
08.07.09
11:24
казано от Thrashmetal на 08.07.09, 10:47:
Никой ли не иска да му каже тайните упражнения? Айде бе, момчето иска да стане машина, кажете му и тайните храни...
За упражненията наистина трябва да се потруди ,но поне тайните храни ще му кажа
-1)Сутрин една кора яйца (30 белтъка+10 жалтъка) после на всеки 2 часа по 500гр месо+500гр ориз и преди лягане 1 калъп сирене,че да ти даржи така до сутринта да не губиш маса,а ако искаш и да си точно като ПРО за 3-4 часа си навиваш часовника и гълташ 50-60 гр амино и пак лягаш.Успех!
Това е из диета тип “Крали Марко”
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.07.09 11:26.
08.07.09
11:27
казано от usgsus на 08.07.09, 11:05:
Тайните упражнения трябва да ги заслужи! Те не са за непросфетени.
тука всички в този форум трябва да са като вас разбирачи ли ? и като неискате да ми кажете не пишете по добре
Правиш тема със съдържание “угодете ми”. Поне тона да ти беше по-приятелски?
Нито си дал информация за себе си, нито си поставил някаква конкретна цел. Когато го направиш ти обещавам, че аз и повечето читатели на темата ти ще ти помогнат с каквото могат.
08.07.09
12:59
казано от Thrashmetal на 08.07.09, 11:46:
Правиш тема със съдържание “угодете ми”. Поне тона да ти беше по-приятелски?
Нито си дал информация за себе си, нито си поставил някаква конкретна цел. Когато го направиш ти обещавам, че аз и повечето читатели на темата ти ще ти помогнат с каквото могат.
на 17 години 1.61 висок даже имам тема за разтежа и на фитнес неискам да се набивам и затова искам на лостове,лицеви и коремни...исках да питам някой кога да правя колко пъти в седмицата за да има макс. ефект за 2 месеца поне да се вифи малко разлика в тялото и какви видове лицеви аз знам някои видове но все пак и вие да кажете и корема ми е ясно всеки ден да го стопя че ме дразни и ям млечни продукти ,салати,плодове и месо и сокове и много вода и 1-2 в седмицата риба спярл съм сладко и газирано ....
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Първо, щангите не те ‘набиват’. Не ставаш по-нисък. Това е мит и не ме интересува дали имаш ниски приятели трениращи във фитнес, не ме интересува и че най-добрия ти приятел, на когото безусловно вярваш ти я е казал тая глупост. Не е истина, точка.
Ако искаш да стопиш корема тренировките са ти последната грижа. За целта ти трябва ниско въглехидратна диета + кардио тренировки. Преди да започнеш такава диета, моя съвет е първо да натрупаш маса, че да имаш какво да покажеш (мускули) когато се орелефиш. Така стоят нещата, ако си заинтересован мога и по-подробно.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.07.09 13:38.
казано от Thrashmetal на 08.07.09, 13:38:
Първо, щангите не те ‘набиват’. Не ставаш по-нисък. Това е мит и не ме интересува дали имаш ниски приятели трениращи във фитнес, не ме интересува и че най-добрия ти приятел, на когото безусловно вярваш ти я е казал тая глупост. Не е истина, точка.
Всъщност, да! Това, че се от щангите ще се “набиеш” и недай боже, даже ще се смалиш е разбит мит.
Ноооо, в действителност може да се спре разтежа на височина, когато се вдигат щанги. Причината за това не са тежестите, поне не пряко...Затова не го пращай още в залата момчето. Нека минат още 2-3 годинки, когато със сигурност ще е спрял да расте и тогава може да вдига тежко. ;)
Мнението беше редактирано от LttS на 08.07.09 15:20.