Проблем с ФИТНЕСА !!!

08.07.09
14:28

Здравейте :) Ами значи при мен, се появи един проблем с нацепвания на кожата. В горната част на гърдите,рамото ми се нацепват ужасно и става много грозно! Та искам да попитам ако някой знае нещо за тези нацепвания да пише !!!

08.07.09
14:36

казано от Yordan Gospodinov на 08.07.09, 14:28:

Здравейте :) Ами значи при мен, се появи един проблем с нацепвания на кожата. В горната част на гърдите,рамото ми се нацепват ужасно и става много грозно! Та искам да попитам ако някой знае нещо за тези нацепвания да пише !!!

Това са тъй наречените стрии. И аз имам стрии, разбирам те. Моите са на бицепсите,бедрата,подмишницата, предното (ляво)рамо, по гърба една-две. Премахване на тези стрии няма освен оперативно (не съм сигурен тука) . Ако са в начален стадий т.е. да са тъмно сини-лилави си вземи крем за стрии, за да ти избелеят и да не си личат.

08.07.09
17:39

Вярно е макар, че при мен пък като свалих 10-12 кг. и специално на корема тоест около паласките почти изчезнаха.Ам по ръцете си стоят от край време.Забелязъл съм, че като почна да дигам по тежко за ръцете и на бицепсите като че ли повече започват да си личат. :)

Стрии.И аз имам ,гадни са,особено докато са червени ,но няма страшно с времето би трябвало да поизбледнеят.Мажи се редовно с разни кремове,че да не се нацепиш още това е което мога да ти дам като съвет.Във форума има доста подобни теми виж там за кремове и тн

08.07.09
20:36

Нищо гадно няма. Тренирай си, трупай мускули и не оръщай внимание на стриите. Превантивно, мажи преди тренировка с масло примерно на Икаров.

08.07.09
20:43

Избледняват.Аз също получих стрии от бързо отслабване и с тренировките почнаха да поизбледняват.

Аз никога съм нямал стрий,да чукна на дърво.(не,че съм и порастнал много де) :D

09.07.09
06:34

Нормално е. Зависи къв тип ти е кожата. Мен лично ме кефят.

09.07.09
07:32

И аз имах проблеми със стриите като започвах. Всякви кремове и боклуци дето продават по аптеките са пунта мара брат, пак се цепи. Единствено маста помага. Намираш си няква дето не е солена, държиш я в хладилника и преди тренировка се мажеш и няма да имаш проблем. И само не ме питай ако си на работа пери тренировка или нещо такова как да се мажеш, че и аз съм със същия проблем и не съм намерил решение още.

казано от heat на 09.07.09, 06:34:

Нормално е. Зависи къв тип ти е кожата. Мен лично ме кефят.

Уау първия човек от когото чувам(чета) че се кефел на стриите ;) :) :) дай да ти подаря моите ако можеше... :)

12.07.09
23:22

и аз имам отсрани на корема,но разбрах ,че на света има и по-лоши неща от тях(войни , болести , политици...).Затова си живея с тях и толкова ;)

13.07.09
06:44

Аз имам доста стрии по корема от пред....сега като качих килограми и ми се пооправиха.

А да питам,може ли протеина да се разбива в буркан по някога? Има ли проблем?

13.07.09
07:14

казано от HealthStore Консултант на 13.07.09, 07:02:

казано от blagovest17 на 13.07.09, 06:44:

А да питам,може ли протеина да се разбива в буркан по някога? Има ли проблем?

Не, където искаш го разбивай важното е да не престоява прекалено дълго време.

А мерси...защото аз изпих сега сутринта вместо 1, 2 дози с разлика 20 мин.
Просто нещо се заговорих и сипах втора. Проблемно ли е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1