09.07.09
10:42
Като за начало да попитам тренировката кога е по-добре да се прави сътрен преди ядене и вечер преди ядене или обратното.Защото гледам ,че Фар бърнърчето трябва да го пия след хранене.и Другия ми въпрос е -пише да се пият по 2 таблетки след хранене,дотук добре,ама аз ако ям по 5 пъти на ден по 10 хапа ли трябва да гълтам :D .
И третия въпрос.Нали двигането и тренирането е главно за изграждане и натрупване на мускулна маса.Тогава аз като пия Л-карнетин и Фат бърбър има ли смисъл да си пия Аминото и да си тренирам? :)
09.07.09
11:20
Ако тренировката е кардио значи трябва да е сутрин преди ядене или след силова тренировка. Ако е силова тренировка може да я сложиш когато искаш. Има смисъл да пиеш аминокиселини защото така запазваш мускулната си маса !
казано от Nightwind на 09.07.09, 10:42:
Като за начало да попитам тренировката кога е по-добре да се прави сътрен преди ядене и вечер преди ядене или обратното.Защото гледам ,че Фар бърнърчето трябва да го пия след хранене.и Другия ми въпрос е -пише да се пият по 2 таблетки след хранене,дотук добре,ама аз ако ям по 5 пъти на ден по 10 хапа ли трябва да гълтам :D .
И третия въпрос.Нали двигането и тренирането е главно за изграждане и натрупване на мускулна маса.Тогава аз като пия Л-карнетин и Фат бърбър има ли смисъл да си пия Аминото и да си тренирам? :)
фетбърнара се пие на гладно мой :D сутрин като станеш на гладно две парчета после в късния следобед пак две .. ако искаш може и по обяд 30 мин примерно преди хранене..
а на третия въпрос : ДА (някой ще ти обясни)
ае и аз мислех,че е след ячдене ама пише
two ampulse after eat O.o
а в дни на тренировка 1/2 час преди нея