Syntrax Fyre Къде в Пловдив

10.07.09
16:00

Начи вчера съм търсил сигурно половината град и го нямаше...даже на главната небяха чували за него.Накрая си зех някав компромисен Фатбърнър дето първо въни ужасно и второ за 25 лева едва ли ще има резултата.Затова ако можете да ми кажете от къде да мога да си намеря огънче в Пловдив да си го взема след като ми свърши това менте

10.07.09
16:03

В Пловдив няма да намериш FYRE в момента. За да ти е по-лесно - поръчка онлайн:
www.syntraxbg.com
www.healthstore.bg

Поръчваш и след 1-2 работни дни е при теб с безплатна доставка, продуктови каталози, мостри на други продукти и т.н...

10.07.09
16:34

Неми се иска много да си го поръчвам от сайтове щото досега са ме лъгали 3 от 5 пъти.Казаха ми ,че в един фитнес”Рондото” можело да има.Мерси за Препоръката :)

10.07.09
16:51

Аз дори не съм търсил в Пловдив, а направо от сайт. Бързо и точно.

След около 36 беше при мен.

А относно лъгането, събирай информация за коректност преди да поръчваш.

10.07.09
16:58

Хм.. и ти си прав,ама като гледам в понеделник ще се разходя до Сф-то да си взема :)

10.07.09
17:01

казано от Nightwind на 10.07.09, 16:34:

Неми се иска много да си го поръчвам от сайтове щото досега са ме лъгали 3 от 5 пъти.Казаха ми ,че в един фитнес”Рондото” можело да има.Мерси за Препоръката :)

Поръчваш само от официалните представители или пък от сериозните търговци на пазара които работят единствено с официалните представители и държат на реномето си и няма да имаш проблеми.

Иначе не си първият който в стремежа да спести 5-10 лева е бил излъган :)

Мнението беше редактирано от kao на 10.07.09 17:02.

10.07.09
17:08

ако поръчваш от silabg или от nowbg едва ли ще останеш някога излъган.
Поръчвай само от сериозните сайтове.
По-здрави!

10.07.09
17:18

казано от Калоян Георгиев на 10.07.09, 17:01:

Поръчваш само от официалните представители или пък от сериозните търговци на пазара които работят единствено с официалните представители и държат на реномето си и няма да имаш проблеми.

Иначе не си първият който в стремежа да спести 5-10 лева е бил излъган :)

Изобщо нямам стремеж да пестя 5-10-20 лв. Просто в Пловдив немога и немога да го намеря ;(

От нау съм поръчал доста неща, и винаги доставката е била повече от това което съм очаквал. Било то чрез мострички или брошури и каталози.

11.07.09
08:02

и аз съм от Пловдив, но изобщо не съм и търсил тук Fyre, защото предполагам, че няма никъде. Заради цената никой в нашия град не вярвам да държи такова нещо в наличност.При положение, че имаш сайтове на официални вносители , от които да поръчваш , е просто загуба на време да обикаляш в тия жеги из нашия мил град.
и от синтракс , и от нау  и от силабг съм поръчвал продукти и всички пратки са идвали, както бързо, така и без грешки в поръчките.

MA

11.07.09
15:47

аз хода във Рондото мисля че преди 2-3 дена видях

11.07.09
17:05

Понеделник съм там...........макарче предишни път като ходих ме пребиха като къче :D

MA

11.07.09
17:24

:D защо бе какво стана :D

11.07.09
17:37

ем аз си дигам и един нещо почна да си се пъче на огледалото ад се гледа и аз се загледах.Пича нещо се засегна и вика
–кво гледаш бе?!
и аз -ми нищо
...лепи ми 1 лакът и ме почнаха с неговите приятелчета :)...ама и аз нему останах длъжен :D
Пожелай ми късмет за понеделник :D

MA

11.07.09
17:43

хаха кога тва бе преди колко време ако може  нещо снимка може да сме се засичали

11.07.09
17:44

Е пич...едва ли ще се снимам как ме пребиват :D
Иначе тая зима беше Ноември някъде

MA

11.07.09
17:58

не бе имам предвид покажи снимки може да сме се засичали ако искаш по Skype : cs_neeko

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1