Вапрос за NO-explode

10.07.09
17:26

хора абе зех го и като го пия полудявам направо ме избива на лудост нормално ли е? и имам проблем като го приготвям казаха ми в sheik ма тои директно се праска когато го правия нормално ли е?

10.07.09
17:38

Бъркай го като сокче е . В една чаша и така . Иначе не си внушавай бате - ще свикнеш . Аз някъде по средата от цикъла малко притеснено и нервно ми беше ама отмина .

10.07.09
18:29

казано от unninvited на 10.07.09, 17:26:

хора абе зех го и като го пия полудявам направо ме избива на лудост нормално ли е? и имам проблем като го приготвям казаха ми в sheik ма тои директно се праска когато го правия нормално ли е?

Изрично е написано на кутията do not shake.
Иначе, ако те избива на “лудост” може да пробваш с по - ниска доза.

10.07.09
21:48

Ако си почнал с доза 3 мерителни,може и към бърза помощ да те избие

DE

10.07.09
22:57

Нормално е, споко.
Аз най-обичах като правя рамена и съм си взел НОКС-а.. понеже след тренировка боксирам около 30-40 мин крушата. Това ми бяха едни от любимите моменти в залата :)

11.07.09
14:10

аз го правия с 200мл вода добре ли е или повечв?

14.07.09
12:55

Да ви питам значи NO-XPLODE+Amino ISS 2200+ Nutrition Prostar Whey добра комбинация ли е?
Очаквам мнения и предложения!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1