10.07.09
18:43
пише уж 2 хапа 1 час преди тренировка и след нея 1,ама чета тука че зада има ефект трябва да се пият много повече ?
10.07.09
19:07
Така е.
BCAA-то се пие работеща доза по 0,4 гр на телесно тегло.
Направи си сметката.Най-изгодно излизат BCAA-то на прах,и се усвоява най-бързо.Капсулите си е жива набутвация.
По-здрави!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.07.09 19:07.
10.07.09
19:07
казано от Nightwind на 10.07.09, 19:05:
лол пич...аз така сяка седмица трябва да си взимам нова кутия :D
Факт! Занапред взимай аминокиселини на прах.
казано от summer_jam на 10.07.09, 19:07:
Еми аз тия съм ги зел 100 хапа за 23 лв.
А на прах като са с какво да си ги дозирам и как да си ги разреждам с вода ли кво ли :?
10.07.09
19:15
казано от Nightwind на 10.07.09, 19:11:
А на прах като са с какво да си ги дозирам и как да си ги разреждам с вода ли кво ли :?
Неовкусените БЦАА на прах малко ще ти е зор да си ги пиеш с удоволствие :)
Ако са неовкусени слагаш направо в устата и преглъщаш набързо
Ако са овкусени си ги разтваряш в едно шишенце и си пиеш по време на тренировка като сокче.
За да усетиш ефекта на макс от БЦАА приема ти е желателно да бъде 10 гр преди тренировка, 10 грама по време на тренировката и 10 грама след нея.
Сметни си колко кг си по-горе ти писах х 0,4 кг. Аз съм 100 кг и пия по 40 гр БЦАА на ден.
Тези 100 хапа за 23 лева, ако са по 1 гр хапа значи си си купил 100 гр БЦАА за 23 лв.Стига ти точно за 3 тренировки.
Разбира се това с голямата дозировка е желателно да го правиш,не задължително.Ако искаш да извлечеш максимума от БЦАА - това е начина.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.07.09 19:17.
Ем аз нейскам да ставам като пичовете с ръка 48+.Едно релефче и малко сваляне на мазнини ми стига.Ще помисля и ще питам ако неми е ясно нещо
Мерси :)
казано от Aleksandar Marinov на 10.07.09, 19:15:
казано от Nightwind на 10.07.09, 19:11:
А на прах като са с какво да си ги дозирам и как да си ги разреждам с вода ли кво ли :?Неовкусените БЦАА на прах малко ще ти е зор да си ги пиеш с удоволствие :)
Ако са неовкусени слагаш направо в устата и преглъщаш набързо
Ако са овкусени си ги разтваряш в едно шишенце и си пиеш по време на тренировка като сокче.
За да усетиш ефекта на макс от БЦАА приема ти е желателно да бъде 10 гр преди тренировка, 10 грама по време на тренировката и 10 грама след нея.
Сметни си колко кг си по-горе ти писах х 0,4 кг. Аз съм 100 кг и пия по 40 гр БЦАА на ден.Тези 100 хапа за 23 лева, ако са по 1 гр хапа значи си си купил 100 гр БЦАА за 23 лв.Стига ти точно за 3 тренировки.
Разбира се това с голямата дозировка е желателно да го правиш,не задължително.Ако искаш да извлечеш максимума от БЦАА - това е начина.
А като пиеш амино преди,по-време и след тренивовка има ли смисал да пиеш и суроватка преди и след трен, защото нали протеина се разпада на аминокиселини и маи няма смисал. И ако няма каква е разликата мещду едното и другото, кой е по-добрия вариант.
Мнението беше редактирано от cocko на 11.07.09 01:51.
казано от cocko на 11.07.09, 01:51:
А като пиеш амино преди,по-време и след тренивовка има ли смисал да пиеш и суроватка преди и след трен, защото нали протеина се разпада на аминокиселини и маи няма смисал. И ако няма каква е разликата мещду едното и другото, кой е по-добрия вариант.
Все пак говорим за амино разклонена верига, а не за комплексни амини. Ако приемаш 20гр. комплексни амини преди и след тренировка, да, тогава няма нужда и от протеин.
Или просто комбинираш по-малко BCAA и повече протеин и оставяш храносмилателната ти система да свърши това за което е учила ;)
14.05.10
14:00
Може да ви се стори малко налудничев въпрос, но на мен тея табелтки ми изглеждат доста големи и се чудя дали не се смучат или разтварят, а не както е по принцип да се пият с вода ?? На етика не пише нищо за прием ?
Идея ??
Мнението беше редактирано от C.Ronaldo 9 на 14.05.10 14:03.
казано от C.Ronaldo 9 на 14.05.10, 14:00:
Може да ви се стори малко налудничев въпрос, но на мен тея табелтки ми изглеждат доста големи и се чудя дали не се смучат или разтварят, а не както е по принцип да се пият с вода ?? На етика не пише нищо за прием ?
Идея ??
Хахаха имах един приятел дето и той не можеше да преглъща по големи неща (как звучи). Даже преди докато тренирахме си бяхме взели да пробваме едни хапове кофеин, гуарана и още нещо. Бяха на капсули големи колкото Cetebe. Той не можеше да ги преглътне и един ден като му показах какви амини пия той се хвана за главата. Искам да кажа, че ако ти е трудно да ги преглъщаш ги чупи на малки парчета.
казано от DaMp370 на 14.05.10, 21:52:
ако ти е трудно да ги преглъщаш ги чупи на малки парчета.
Не е добра идея, защото понякога стават остри ръбове, които могат да наранят гърлото или хранопровода. Аз съм стривал на прах.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.05.10 22:08.
15.05.10
08:11
Наистина ми изгелждат доста големи и първият път прибегнах до това да ги чупя на пърчета, но се орбазуват ръбове, които дразнят ... даа .. , та за това май добре си е да ги гълтам цели ... :)
Мерси за отговорите .. :))