10.07.09
18:54
хора на 16г съм и сам такав тип че лесно качвам и по-бавно свалям(ендоморф-мезоморф нещо такова). 2008 май месец бях 76кг реших да отслабна.Станах 64 до юли месец. После мой приятели ходеха редовно на фитнес и станаха якички и викам си и аз искам като тях и едни диети едно чудо почнах октомври месец за 2 месеца от 64 станах 80 кг. Тренирах раката ми от 33 стана на 37 ,тренирах по 3 дневен сплит. Зех си протеини и до март раката ми стана 41 см. Качих доста станах 85 и реших да се оформя ама туй е проблема. От май месец спазвам диета ходя да карам колело 2-3 пати седмично по 50 мин тренирам по 3 дневен сплит. храненето от 6 пати на ден го намалих на 3-4 като почивам и тренеровачен ден по 4-5 пати. Ама нещо мн бавно става почти нямам напредак. Ся сам 81 кг раката ми е 40,5. Малко по оформен сам ама не както искам. Ко да прая не шта да губя ММ ама искам и да се оформя. Диетата без хляб тесто,сладко,кола. ЯМ Месо,зеленчуци,ядки,яица,мюсли и доста мляко. Ко да прая за да съм релефен за лятото. Обмислям 6-8 седмичен цикъл сас Дека+Стромба ама наще не дават. Дайте някви савети. 1,72-81кг. имам стрии на гардите и рацете. Даите и савети и за тях.Чакам савети от хора които разбират
10.07.09
19:12
ANTO
1во- темата ти е в грешен раздел
2ро - забрави за стероидите,ако не искаш да плачеш на по-късен етап от живота си
3то - добре си се ориентирал, като си спрял тесто,сладко,кола,
4то - наблягай на месото,рибата,яйца,извара
5то- въглехидратите ги смятай и гледай да са най-вече от ориз,овес,картофи, като е желателно да са около 100-150 гр на ден, варирай с тях в зависимост от дните ти на тренировка.В тренировъчни дни повечко въглехидрати, в нетренировъчни - по-малко.
6то- вкарай кардио през ден около 30-40 минути, прави на колело, за да пазиш ставите си.
7мо- за да пазиш мускула си вземи БЦАА или аминокиселини,протеин ако не си добавяш достатъчно от храната тогава е нужен и той.
8мо - от стриите няма отърване и оправия.С времето ще избледнеят.
Дано съм ти бил полезен
По-здрави!
зех си Кленбутерол , да питам тая схема удачна ли е ?
1vi den- 1
2ri den-2
3ti den-3
4ti den-4
do 14ti den-4
posle pravq po4vika 2 dena 2 dena zimam, pak po 4
Сутрих прая кардио ,хубаво ли е да го взимам преди кардиото сутрин на гладно и колко време преди кардиото ?
Тук не обсъждаме такива препарати. Потърси информация в http://www.gohard.org/forum/
12.07.09
08:45
казано от ANTO на 12.07.09, 07:15:
зех си Кленбутерол , да питам тая схема удачна ли е ?
1vi den- 1
2ri den-2
3ti den-3
4ti den-4
do 14ti den-4
posle pravq po4vika 2 dena 2 dena zimam, pak po 4Сутрих прая кардио ,хубаво ли е да го взимам преди кардиото сутрин на гладно и колко време преди кардиото ?
добре.....защо си взе Кленбутерол?
Това да не са ти бонбончета, че се хвърляш на тях така лесно.
BCAA има на няколко фирми качествени.Има и качествени и евтини.Зависи какво търсиш.