Musashi>>>THE WHEY

05.02.05
12:41

Гледам новия продукт на Мусаши в сайта им.
90% сурватъчен протеин ?!
Тва възможно ли е ? Нали уж над 80% сурватка нямаше...

http://www.musashibg.com/products/images/New%20Products/images/whey.jpg%20

а и цената е много интересна:
РАЗФАСОВКА:
1.75 kg = 58 дози - 132 лв
3.75 kg = 125 дози - 212 лв

Бахти...тва как мислите ? Дали си заслужава да дадеш 130 кинта за кило 750 или е поредната преоценена изгъзица на кенгурата ?

btw ето и инфото за продукта от сайта на мусаши:

Още един 90% суроватъчен протеин изолат на MUSASHI.Този път изолатът е комбиниран с микрофилтриран суроватъчен концентрат в специална комбинация. Съобразен е с най-новите технологии и научни изследвания. Това е продуктът за онези, които искат чиста мускулна маса без да се притесняват за подкожните си мазнини. Искате да се види релеф на плажа или на сътезанието - THE WHEY е вашият избор. Само 1,4 g. въглехидрати в доза ви нашепва “поемай повече без проблем”. Цената на този нов ураган е наистина малка за качеството, което дава. Вземете повече.

СЪДЪРЖАНИЕ - в една доза: Енергия - 502 кJ; Протеин - 27 g; Мазнини: общо - 0.57 g, /наситени - 0.27 g/; Въглехидрати: общо - 1.41 g, /sugars - 1.26 g/; Sodium - 49 mg. (ВАНИЛИЯ, ЯГОДА, ШОКОНАНА)
ДОЗИРОВКА: 30 g - 45 мин след тренировка и преди лягане по една доза миксирани с мляко, вода или любимата ви напитка.

05.02.05
12:47

Тея от Мусашито съвсем са се издухали.Как може такава висока цена да сложат на суроватъчния протеин.Въобще не знам кои ще им го купи

05.02.05
13:28

Аз ако си взема такъв протеин няма да смея да го отворя :!: 130лв малее???

05.02.05
17:16

ае ко се чудите?!?
Докато има хора от типа ... влиза в магазина и вика “дай ми от най-скъпото” , ще има и такива цени . Мусаши рулира в тая област , повечето от “вратленцата с беемвенцата” ко мислите че пазаруват?!
Аз съм от Вн и доста честичко ги засичам в “Жълто” ...
А тва че цената е висока , изобщо не може да ме убеди че качеството е по добро от ... на биогейм например ... сухо мляко и точка.

MI

05.02.05
18:35

Абсолютно не си заслужава да пазаруваш от мусаши, защото така им плащаш рекламата.Има каде по-добри и по-евтини продукти.
по-здрави :)

05.02.05
21:48

Ако парите не са ти фактор. вземай го - протеина е добър. Но ти май не си от тези! По-добре си вземи протеин от по-долен клас - WPC 85+ този мисля че е най-добър като отношение цена/качество.

05.02.05
22:16

И страшно много пари да имаш няма смисъл да си го взимаш, защото за по-малка цена можеш да си купиш мн.по добър протеин.Въпроса не е да купиш по скъпото а по качественото

06.02.05
16:27

точно за тва питам щото и аз се съмнявам,че като е НАЙ-СКЪПО ше е най-качествено.
Мисълта ми беше ако има някой да го е тествал ама то на тая цена надали.
мерси на всички

02.03.05
19:12

Точно така-от Мушаши си пазаруват мутрите ,които се чудят кво да си правят парите..А за качеството на всичко тяхно може да се съди от скъпата,малка и жалка зала ,която направиха в хотел Черно Море във Варна.Тясно,неудонбо и хоризонталната им лежанка е така “прекрасно “конструирана,че главата ти дефакто трябва да е във въздуха ако искаш да си в правилната позиция!
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1