05.02.05
12:41
Гледам новия продукт на Мусаши в сайта им.
90% сурватъчен протеин ?!
Тва възможно ли е ? Нали уж над 80% сурватка нямаше...
http://www.musashibg.com/products/images/New%20Products/images/whey.jpg%20
а и цената е много интересна:
РАЗФАСОВКА:
1.75 kg = 58 дози - 132 лв
3.75 kg = 125 дози - 212 лв
Бахти...тва как мислите ? Дали си заслужава да дадеш 130 кинта за кило 750 или е поредната преоценена изгъзица на кенгурата ?
btw ето и инфото за продукта от сайта на мусаши:
Още един 90% суроватъчен протеин изолат на MUSASHI.Този път изолатът е комбиниран с микрофилтриран суроватъчен концентрат в специална комбинация. Съобразен е с най-новите технологии и научни изследвания. Това е продуктът за онези, които искат чиста мускулна маса без да се притесняват за подкожните си мазнини. Искате да се види релеф на плажа или на сътезанието - THE WHEY е вашият избор. Само 1,4 g. въглехидрати в доза ви нашепва “поемай повече без проблем”. Цената на този нов ураган е наистина малка за качеството, което дава. Вземете повече.
СЪДЪРЖАНИЕ - в една доза: Енергия - 502 кJ; Протеин - 27 g; Мазнини: общо - 0.57 g, /наситени - 0.27 g/; Въглехидрати: общо - 1.41 g, /sugars - 1.26 g/; Sodium - 49 mg. (ВАНИЛИЯ, ЯГОДА, ШОКОНАНА)
ДОЗИРОВКА: 30 g - 45 мин след тренировка и преди лягане по една доза миксирани с мляко, вода или любимата ви напитка.
Тея от Мусашито съвсем са се издухали.Как може такава висока цена да сложат на суроватъчния протеин.Въобще не знам кои ще им го купи
ае ко се чудите?!?
Докато има хора от типа ... влиза в магазина и вика “дай ми от най-скъпото” , ще има и такива цени . Мусаши рулира в тая област , повечето от “вратленцата с беемвенцата” ко мислите че пазаруват?!
Аз съм от Вн и доста честичко ги засичам в “Жълто” ...
А тва че цената е висока , изобщо не може да ме убеди че качеството е по добро от ... на биогейм например ... сухо мляко и точка.
05.02.05
18:35
Абсолютно не си заслужава да пазаруваш от мусаши, защото така им плащаш рекламата.Има каде по-добри и по-евтини продукти.
по-здрави :)
Ако парите не са ти фактор. вземай го - протеина е добър. Но ти май не си от тези! По-добре си вземи протеин от по-долен клас - WPC 85+ този мисля че е най-добър като отношение цена/качество.
И страшно много пари да имаш няма смисъл да си го взимаш, защото за по-малка цена можеш да си купиш мн.по добър протеин.Въпроса не е да купиш по скъпото а по качественото
точно за тва питам щото и аз се съмнявам,че като е НАЙ-СКЪПО ше е най-качествено.
Мисълта ми беше ако има някой да го е тествал ама то на тая цена надали.
мерси на всички
Точно така-от Мушаши си пазаруват мутрите ,които се чудят кво да си правят парите..А за качеството на всичко тяхно може да се съди от скъпата,малка и жалка зала ,която направиха в хотел Черно Море във Варна.Тясно,неудонбо и хоризонталната им лежанка е така “прекрасно “конструирана,че главата ти дефакто трябва да е във въздуха ако искаш да си в правилната позиция!
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul