Какви добавки да си купя !

09.07.09
23:58

Здравеите от скоро се занимавам с фитнес и искам да Ви попитам какви добавки да се взема.Казаха ми Креатин,Протеин,Аминокиселините,Глутамин  да си купя но искам да ви попитам вие какво мислите и да ми дадете савет какво да си купя и кога и по колко да го пия...
Мерси предварително

В зависимост от стажа, възрастта, качеството на храната и т.н.

10.07.09
05:18

казано от DarluX на 09.07.09, 23:58:

Здравеите от скоро се занимавам с фитнес и искам да Ви попитам какви добавки да се взема.Казаха ми Креатин,Протеин,Аминокиселините,Глутамин  да си купя но искам да ви попитам вие какво мислите и да ми дадете савет какво да си купя и кога и по колко да го пия...
Мерси предварително

Щом си от скоро в сферата то нямаш нужда от никакви добавки. Изчакай 5-6 месеца и тогава може да си вземеш протеин ... За сега си пасс.

10.07.09
05:53

съгласен съм с това да из4ака6 половин година поне.А ина4е какви са ти целите?Ли4но аз независимо какво иска6 ти препоръ4вам протеин след трен.Ако иска6 да ка4и6 малко..пребави креатин..БЦАА ...може казеин..но за сега направи малко стаж,мускулите ти да навикнат и тогава

10.07.09
12:24

мерсо много

10.07.09
18:01

Едно мулти витаминче може да си вземеш то е винаги подходящо

11.07.09
07:39

казано от tonu на 10.07.09, 05:18:

казано от DarluX на 09.07.09, 23:58:

Мерси предварително

Щом си от скоро в сферата то нямаш нужда от никакви добавки. Изчакай 5-6 месеца и тогава може да си вземеш протеин ... За сега си пасс.

х2
Просто си изгради правилен хранителен режим, съобразен с целите ти.
Но след време, първата ти добавка трябва да бъде протеин ;)

11.07.09
21:25

А бхте ли ми казали какво да ям какво не по колко кога и такива работи защото имам желание да постигна нешто но несам много запознат благодаря :)

12.07.09
09:57

Има множество теми из форума. Потърси, ползвай търсачката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1