Л-карнитин REFLEX - дневен прием

11.07.09
00:43

На 21 години съм 185см/85кг. Спазвам хранителен режим, тичам почти всяка сутрин, следобяд тренировка вкъщи или на лост в съседното училище. Като цяло тялото  ми е атлетично но в последно време качих малко около 1-2 кг в корема и бедрата като пресата доста ми се омазни. Искам да се изчистя и затова си взех Л карнитин на REFLEX таблетки от 500мг. На опаковката пише 1-3 таблетки на ден, а във форума чета най-различни мнения 2гр и повече на ден но става въпрос за други фирми. Може ли да ми кажете с кое да се съобразя с написаното на опаковката или на мненията във форума? Мерси предварително!!!

Темата беше редактирана от musclecar на 11.07.09 00:44.

11.07.09
08:38

Така длъжен съм да кажа че л-карнитина не е основното в това да се изчистиш. Ако храната не ти е добре и тренировките, просто няма как да стане :)
Л-карнитина ще помогне за това. Приемай го по 4 капс преди тренировка и сутрин на гладно. Доза от 2гр е напълно нормална за тази добавка.

Мнението беше редактирано от tonu на 11.07.09 08:39.

11.07.09
09:37

Не е ли по добре да се приемат 2х2 сутрин на гладно и вечер преди лягане. Сутрин права кардио на гладно колко преди тренировката трябва да го взема - 30 мин достатачно ли ?

11.07.09
09:41

казано от musclecar на 11.07.09, 09:37:

Не е ли по добре да се приемат 2х2 сутрин на гладно и вечер преди лягане. Сутрин права кардио на гладно колко преди тренировката трябва да го взема - 30 мин достатачно ли ?

Да 30-45мин е добре преди тренировка. Аз лично не виждам смисъл вечер да се пие л-карнитина, по-добре го вземи следобед /2 рия прием/ поне ще имаш някаква физическа активност.
Приемай го 2х4капс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1