11.07.09
11:00
Било нещо като фат бърнър ама с измително добър ефект.Нещо от порядъка на 10-15 кг за месец.Някой знае ли го как точно се казва.По Фитнесите му викали Лида(някво китайско било).Видях една тема от 2008 ама ми трябва по-скорашна информация :)
казано от Nightwind на 11.07.09, 11:00:
Било нещо като фат бърнър ама с измително добър ефект.Нещо от порядъка на 10-15 кг за месец.Някой знае ли го как точно се казва.По Фитнесите му викали Лида(някво китайско било).Видях една тема от 2008 ама ми трябва по-скорашна информация :)
Боклук като всички останали. Само дето за тези пише, че са забранени. Без диета нищо не става.
не бе аз си имам диета сичко...само питам.За бързото отслабване знам ,че няма да стане :]
11.07.09
13:43
Това е храносмилателен блокер на мазнини. Спира усвояването на част от мазнините в храната, точно както Ксеникал и други подобни. Страничният ефект е диария право пропорционална по честота на количеството мазнини в хранителното меню. Фет блокерите са специални разгледани в сайта ни. Потърсете!
Мерси Бос :)
ППС:Има ли разлика между фат Блокър и Бърнър?
Мнението беше редактирано от Nightwind на 11.07.09 14:51.
11.07.09
15:31
казано от Nightwind на 11.07.09, 14:48:
Мерси Бос :)
ППС:Има ли разлика между фат Блокър и Бърнър?
Има и то голяма, едното блокира усвояването на мазнините приети в храненето, а другото подпомага горенето на натрупаните вече мазнини. Всъшност по сложно е, но няма как да се каже с две изречения, поразгледай статиите из сайта има много много информация.
11.07.09
15:37
Явно става дума за съставката “орлистат”. Това е по-скоро за хора със затлъстяване, а и с сериозен прием на мазнини. В противен случай няма да ти свърши работа, освен това ще изпиташ само страничните ефекти. Само да добавя към на Владо поста: освен диарията проблемът е че като изхвърляш мазнините, преди още да са усвоени (около 30-35% принципно с орлистат) с тях си заминават и мастноразтворимите “благински” като витамини и разни други микронутриенти.
ем от прочетоното си правя извода тая лида/мида ли кво е да я забравям.Трябват ми да свале 7-8 кг.Ще се справя и сам :)
11.07.09
15:40
Ами ако нямаш добре направен хранителен и тренировъчен режим е хубаво да забравиш за всяко хапче или добавка. :cheese:
Режим имам...диета имам....програма за спортуване(кардио и дигане) имам....някав шарлантски бърнар с Карнетин също.Ама както съм казал————Воля му е мамата :)
Всичко имаш... сигурно също знаеш, че е вредно да се сваля много за малко време. А защо тогава питаш постоянно ако отслабнеш бързо ще ти увисне ли кожата, има ли продукти дето за 1-2 месеца да свалиш 20килограма и подобни? Хайде да я видим тази воля.