Лида-Какво е това чудо

11.07.09
11:00

Било нещо като фат бърнър ама с измително добър ефект.Нещо от порядъка на 10-15 кг за месец.Някой знае ли го как точно се казва.По Фитнесите му викали Лида(някво китайско било).Видях една тема от 2008 ама ми трябва по-скорашна информация :)

11.07.09
11:13

Избий си го от главата да отслабваш бързо. Няма да стане за това море.

11.07.09
11:15

казано от Nightwind на 11.07.09, 11:00:

Било нещо като фат бърнър ама с измително добър ефект.Нещо от порядъка на 10-15 кг за месец.Някой знае ли го как точно се казва.По Фитнесите му викали Лида(някво китайско било).Видях една тема от 2008 ама ми трябва по-скорашна информация :)

Боклук като всички останали. Само дето за тези пише, че са забранени. Без диета нищо не става.

11.07.09
11:17

не бе аз си имам диета сичко...само питам.За бързото отслабване знам ,че няма да стане :]

ВН

11.07.09
13:43

Това е храносмилателен блокер на мазнини. Спира усвояването на част от мазнините в храната, точно както Ксеникал и други подобни. Страничният ефект е диария право пропорционална по честота на количеството мазнини в хранителното меню. Фет блокерите са специални разгледани в сайта ни. Потърсете!

11.07.09
14:48

Мерси Бос :)
ППС:Има ли разлика между фат Блокър и Бърнър?

Мнението беше редактирано от Nightwind на 11.07.09 14:51.

казано от Nightwind на 11.07.09, 14:48:

Мерси Бос :)
ППС:Има ли разлика между фат Блокър и Бърнър?

Има и то голяма, едното блокира усвояването на мазнините приети в храненето, а другото подпомага горенето на натрупаните вече мазнини. Всъшност по сложно е, но няма как да се каже с две изречения, поразгледай статиите из сайта има много много информация.

Явно става дума за съставката “орлистат”. Това е по-скоро за хора със затлъстяване, а и с сериозен прием на мазнини. В противен случай няма да ти свърши работа, освен това ще изпиташ само страничните ефекти. Само да добавя към на Владо поста: освен диарията проблемът е че като изхвърляш мазнините, преди още да са усвоени (около 30-35% принципно с орлистат) с тях си заминават и мастноразтворимите “благински” като витамини и разни други микронутриенти.

11.07.09
15:39

ем от прочетоното си правя извода тая лида/мида ли кво е да я забравям.Трябват ми да свале 7-8 кг.Ще се справя и сам :)

Ами ако нямаш добре направен хранителен и тренировъчен режим е хубаво да забравиш за всяко хапче или добавка.  :cheese:

11.07.09
17:04

Режим имам...диета имам....програма за спортуване(кардио и дигане) имам....някав шарлантски бърнар с Карнетин също.Ама както съм казал————Воля му е мамата :)

11.07.09
18:08

Всичко имаш... сигурно също знаеш, че е вредно да се сваля много за малко време. А защо тогава питаш постоянно ако отслабнеш бързо ще ти увисне ли кожата, има ли продукти дето за 1-2 месеца да свалиш 20килограма и подобни? Хайде да я видим тази воля.

11.07.09
18:31

Еми питам ,защото искам максимално да се информирам и да знам кое ще е най-добре и здравословно за мен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1