Продавам фитнес оборудване [продадено!!!]

Темата е заключена.

10.07.09
16:33

Продавам фитнес оборудване – Неразглобяеми Дъмбели -5, 7.5 , 10 , 12.5 , 15 , 17.5 , 20 , 22.5 , 25 , 30 , 35 , 40 , 45 , 50 и 60 килограма на цена от 3 лв. на кг. Дъмбелите са запазени, в добър вид, без ръжда. Боядисани са в черно, със сиви дръжки- боята е качествена- не оставя следи по ръцете.Материала е чугун, а дръжките желязо.
Дискове Ф30 – от 1,25кг -12 бр. 2,5кг -10 бр. 5кг- 15 бр. 10кг- 16 бр.15кг- 12 бр. 20 кг- 30 бр. Ф50 – от 5кг- 13 бр. 10кг- 15 бр.15кг- 9 бр. 20 кг- 12 бр. Общото тегло на дисковете е 1680 килограма. Цената на килограм е 2,50 лв. Материалът е чугун, не са гумирани!
Лостове – Олимпийски Ф50 – 150 лв.,  лост Ф30 -160 см – 100лв.  лост Ф30 - 182 см – 120 лв. лост- крива щанга Ф30 – 60 лв.
4 Стойки за дъмбели – 3 големи + една двойна(подсилена за 60кг дъмбели) – 300лв. Стойките са масивни и са направени точно за дъмбелите.
Скотова пейка – 100 лв. Уред за хиперекстензия – 130 лв. Лег. Преса – 400лв. Лежанка – 200 лв. 2 бр. пейки- подвижни – 400лв(общо). Пейка за корем – 200лв. Голяма стойка за клек – 400лв.На нея може да се правят също гърди, рамо, мъртва тяга. Малка стойка за клек – 300лв. Уред за задно бедро(Лег. Кърлинг)- 300лв. Уред за предно бедро(Лег.Екстензия)- 300лв. Лост за скрипец(правен, широк с накатка) 100лв. Уред за гърди в комбинация със уред за задно рамо – 300 лв. Уредите са правени(не са купувани!) Боядисани са в сиво, с черна тапицерия. Запазени.
При закупуване на цялото оборудване, ще направим отстъпка.
0888 001 240 Нина Янева гр. Монтана
P.S. Моля не ме питайте да купите едно дъмбелче или диск... търсим сериозен овек който да вземе цялото оборудване или поне по голямата част.

Темата беше редактирана от Desi на 05.08.09 08:17.

11.07.09
17:16

мога да взема скотовото,но на разумна цена,чисто ново в магазина е 140 лева няма как да дам за старо 150 ... дай си скайпа да те намеря да ми пратиш снимки на уредите нещо може да ми хареса

11.07.09
18:38

kotence2005 ми е скайпа. Скотовата  пейка мога да ти я дам за 100лв.

11.07.09
18:39

ето още снимки на уредите

11.07.09
18:40

и дъмбелите...

11.07.09
19:54

дай на скотовото да видим ... и от кой град си ,защото тя доставката може да дойде златна

12.07.09
02:25

Аз търся дискове ф30 2х10кг,2х15кг и 2х20кг (+ евентуално 4х5кг) ,общо 90/110кг желязо.Ако намалиш на 2лв/кг ще се разберем,че за такова количество от Интерспорт в Мол-а са ми обещали отстъпка на 3лв/кг за чисто нови :) И кажи от кой град си,че доставката и най-вече нейната цена е много критичен елемент за евентуална подобна сделка...

Мнението беше редактирано от nikster на 12.07.09 02:28.

12.07.09
06:10

нямаме време да продаваме залата на части- ако беше така, щях да го напиша. Ако искате дискове- за всички, ще направим отстъпка, за дъмбелите важи същото. Скотовата ще я снимам днес.

12.07.09
16:18

В по-горен пост чета точно обратното,съгласявате се на продажба на една пейка за 100лв,а не ви се занимава да продадете 150кг тежести за над 300лв...Или си противоречите умишлено или имате някакъв по-сериозен проблем,освен това който няма време да продава на части,продава цялото оборудване с години,ако не вярвате питайте някой от вашите “колеги” които продават значително по-качествено оборудване колко време им отнема да продадат всичко наведнъж.Съвсем искренно ви казвам - от това което виждам на снимките единствено тежестите,дъмбелите и стойките за дъмбели има някакъв евентуален смисъл да се купуват и то при сериозен коментар на цената,уредите които незнам кой “баш майстор” ги е правил (изглеждат все едно сте ги правили Вие...)просто ще ги оставя без коментар и само ще отбележа ,че е груба грешка че сте ги снимали и показали,просто човек само като ги види и си казва “тая сигурно е луда”...Знам че в никакъв случай няма да ме послушате,така че освен да Ви пожелая успех с крупната продажба друго не ми остава :)

12.07.09
17:36

казано от the_nikster на 12.07.09, 16:18:

“тая сигурно е луда”...

Тая лудата няма време да продава по 2 дискчета... или една пейчица на всеки обадил се.  Уредите са правени от майстор и са много удобни, причината да ги продаваме е друга и не мисля че те засяга. Не съм за 300-те ти лева, целта ми не е да изкарам пари от залата, а да стъпим на 0-лата след продажбата на всичко. Затова изрично съм написала за сериозен човек такъв които иска да си отвори направо готова зала. Като толкова искате да си купите по 2-3 дискчета - в магазина с радост ще ви продатат

15.07.09
11:27

казано от Desi на 12.07.09, 17:36:

казано от the_nikster на 12.07.09, 16:18:

“тая сигурно е луда”...

Тая лудата няма време да продава по 2 дискчета... или една пейчица на всеки обадил се.  Уредите са правени от майстор и са много удобни, причината да ги продаваме е друга и не мисля че те засяга. Не съм за 300-те ти лева, целта ми не е да изкарам пари от залата, а да стъпим на 0-лата след продажбата на всичко. Затова изрично съм написала за сериозен човек такъв които иска да си отвори направо готова зала. Като толкова искате да си купите по 2-3 дискчета - в магазина с радост ще ви продатат

Здравей!
Не се нерви - разбери, че в сайта ще намериш трудно някой, кйто да се навие да вземе всичко накуп! Затова не се ядосвай на момчетата!
Аз също бих се заинтересувал от нещо, но също не ми е нужно цялото оборудване!
Ако размислиш и решиш да продаваш на части - драсни на лична и ми остави телефон за връзка. Мен лично ме интересуват - лост олимпийски и тежести!
И още веднъж - не се дразни от момчетата... всеки казва какво му е нужно, а ти решаваш дали да чакаш година - две с надежда че ще продадеш нещата!
добре е да знаеш, че след такъв период цената, която обявяваш сега няма да е актуална и същите тези момчета ще ти я подбият, заради остратата ти реакция!

Мен също ме интересува Олимпийския лост - но... в спорт депо е също 150 лв чисто  нов.

16.07.09
17:43

това ви казвам,че цените са много надути .... при положение ,че в магазините са толкова ....

16.07.09
19:53

не се сьрдя, но не харесвам да ме обиждат. Оборудването може да го продадем и на части, но с уговорката да вземете всияки дьмбели или всички тежести...уредите може и по отделно, но за една пейка моля да ме разберете че няма как да стане. Имам малко бебе на 15 дни и целия ми ден е ангажиран с него, затова няма как да тьрся  доставчици и тем подобни/ може този вариант ако се сьгласите лично да дойдете да си вземете порьчката/ ... тькмо може да си харесате и нещо друго ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1