Минерален Бустер - мнение за добавката

03.07.09
13:11

Здравйте , искам да си взема този продукт. Тренирам двуфазово и имам недостиг на енергия и често имам мускулна треска . Дали това ще ми помогне?

http://toronutrition.eu/body%20attack%20mineral%20booster.htm  
Благодаря Предварително!

03.07.09
19:51

Ориентирай се към нещо друго :)

12.07.09
10:24

Това е горе-долу диетична сол със захар. Аз пия суправит спорт - като му погледнах етикета видях, че няма достатъчно от необходимите ми минерали, аз също трябва да го сменя с нещо. От минералите в най-голямо количество са нужни натрий, калий, калций, магнезий, фосфати, карбонати, сулфати и хлориди. Карбонатите не са особено важни, тъй като в стомаха неутрализират солната киселина и се превръщат в хлориди, поради което повишеният им прием води до понижаване киселинността в стомаха и евентуално влошено храносмилане. В определени случаи са полезни - при повишена киселинност на стомашния сок и някои други заболявания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1