Вашите мнения за 2 комбинации

07.07.09
15:41

Значи тренирам от 6 месеца, ръста ми е 175, теглото 65, годините 16. Искам да си купя нещо, но не мога да реша точно какво да си взема и за тва се обръщам към вас. Спрях се върху 2 комбинации. Едната е Гейнер “Експлоуд” + Креатин “Атака” + Глутамин. А другата е Гейнер “Експлоуд” и Суроватъчен протеин. Коя комбинация е по-добра и полезна. Моля споделете ваши мнения.

07.07.09
16:40

Комбинациите добре,но по-добре се насочи към нещо американско.Аз ти предлагам  - креатин моно(on,now)+протеин(now,syntrax,on,scivation… и т.н)+витамини(on,now),разфасофките ти си решаваш според джоба :P

07.07.09
19:08

еми и аз съм на 16 и си мисля че на тази вързаст няма много смисал за такива съчетания както при добавките , така и при тренировката ми (демек правя базови неща и пия суроватъчен протеин). Прав ли съм?

08.07.09
07:47

На 16г. ти трябва качествена храна, подбрана според целите ти. Потренирай без добавки още половин-една година. Креатина на този етап не го взимай, няма смисъл. Ако толкова държиш да купиш нещо, то нека бъде суроватъчен протеин - американски.

11.07.09
23:20

С храна много бавно става и ми се губи бавно бавно желанието да тренирам ;д иначе мерси, ся да си сабера ощи малко парички и ще си взема гейнер и суроватъчен протеин :)

12.07.09
05:43

“С храна много бавно става”..  Тренираш от 6 месеца и си на 16.. ако става много бавно значи не го правиш правилно :) А ти какво мислиш, че ще се наблъскаш с 10 добавки и без добро хранене ще получиш добър резултат :) ? Аз лично мисля, че един протеин на този етап ти е достатъчен, но ти си знаеш :)

12.07.09
08:25

казано от ayxi на 11.07.09, 23:20:

С храна много бавно става и ми се губи бавно бавно желанието да тренирам ;д иначе мерси, ся да си сабера ощи малко парички и ще си взема гейнер и суроватъчен протеин :)

Добре нека да го кажем по друг начин.
Ако храната не ти е достатъчно и не се храниш качествено - то протеина или гейнъра или креатина или каквото си харесваш няма да имат такъв ефект.
Изгради добър хранителен режим. Вземи си протеин. аминокиселини, мултивитамини.
Няма много смисъл от гейнър, ако питаш мен.

12.07.09
12:06

Вземи си храна!Заложи на месото.От креатин и глутамин и гейнър няма смисал на тези години.Ако все пак си решил да си купиш нещо вземи си едно протеинче суроватъчно от по-големите разфасофки,че излиза на далавера.Не се хвърляй на добавки заложи на храната и съня недей да пиянстваш много и всичко ще си дойде с времето....а и едно витаминче задължително!

Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 12.07.09 12:07.

12.07.09
17:40

Ми хубу гейнера го отписвам, не му разбирам ;д. Иначе за 6 месеца качих 15 кила според мен е супер .. става с храна, но искам повече и за по малко време ;д

Мнението беше редактирано от ayxi на 12.07.09 17:41.

12.07.09
20:33

казано от ayxi на 12.07.09, 17:40:

Ми хубу гейнера го отписвам, не му разбирам ;д. Иначе за 6 месеца качих 15 кила според мен е супер .. става с храна, но искам повече и за по малко време ;д

Кат искаш да качваш гейнер + креатин.

12.07.09
20:58

Абе стига писа глупости на момчето!На 16 години креатин с гейнер?!?!?На 20 кво трябва да взема стромба с анаполон?На 30 уран 235 сигурно!Вземи си храна,витамини и протеин просто няма смисъл от други добавки на 16 години си!!!

12.07.09
22:19

казано от fe2_vanio на 12.07.09, 20:58:

Абе стига писа глупости на момчето!На 16 години креатин с гейнер?!?!?На 20 кво трябва да взема стромба с анаполон?На 30 уран 235 сигурно!Вземи си храна,витамини и протеин просто няма смисъл от други добавки на 16 години си!!!

Какво лошо има в  гейнера и в креатина... Особено пък гейнера - въглехидрати + протеин.

dermon не че е лошо, то и за пушачите цигарите не са лоши, но не са препоръчителни. Момчето е на 16 в тялото му още години наред ще бушуват хормоните, ако си направи едно прилично хранене с един приличен режим нагоден спрямо начина му на живот ще постигне достатъчно. Лично аз от личен опит мога да му кажа че да се хвърля на добавките  (с идеята ами то с храна бавно става) е погрешно, гейнера също е храна, няма да стане по бързо с него. Тялото не е машина да му сложиш чип и да му вдигнеш с 20-30% конете. Трябва си време трябва си търпение, трябва си много трениране много храна много готвене. Само си помисли ayxi родил съм се 3,5 кг и само с хапване и без трениране след 16-18 години бях 90 кг, без добавки само на база натуралните хормони които тялото ми произвежаше. Затова ако имаш някой заделен лев инвестирай го в качествена храна ама качествена !!!и резултатите няма да закъснеят.

TR

13.07.09
05:25

От добавките няма смисъл единствено ако няма стажа , а след 6 месеца го нямаш. Имам един приятел който ме попита какво да си вземе до 50-60 лв. - аз му казах креатин. Следващия му въпрос беше качват ли се 5-10 килограма за месец като го вземе...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1