12.07.09
20:38
Здравейте искам да попитам кое от 2 те неща е по добре да ям за хранителен режим за пресата.-Кисело мляко (2%) с 3-4 чаени лъжички захар +40-50 грама овес или активиа с плодове+40-50 овес? Извинете за глупавия въпрос,но..! :S
Ако ще ядеш кисело мляко - нито “обикновено 2%” , нито активия. Специално за мляко (и кисело, и прясно) само натурално бих ти препоръчал, ако нямаш източници просто не яж . И без друго “за пресата” само ще ти пречи.
Друго не виждам какво мога да ям сутрин а и не ми се ядат някакви гнусотии просто попитах за едно от 2 те. Ако ми пречеха досега нямаше да съм постигнал резултат откакто си хапвам мляко с ядки съм ок прости питах за натурално с захар или активиа не искам отделни мнения моля ;)
Ако тренировките ти са постоянни и както трябва киселото мляко няма да ти попречи на диетата и на формата.Аз съм на НВД и си ям мляко кисело(много обичам).Значи тука из форума се носят някви мнения,че трябва да се яде само варено пилешко и вода за акумулатори и нищо друго.ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО!Яж си киселото мляко ама нискомаслено ако може и без да прекаляваш щото има хора дето ядат по 10 кофички...Значи аз днеска съм направил 4 упражнения за гърди в суперсерии+40 мин кардио и ще ми кажеш,че не мога да си хапна мляко щото ще ми се отложи като мазнина-да беееееееее!
казано от Sleart на 12.07.09, 20:38:
Здравейте искам да попитам кое от 2 те неща е по добре да ям за хранителен режим за пресата.-Кисело мляко (2%) с 3-4 чаени лъжички захар +40-50 грама овес или активиа с плодове+40-50 овес? Извинете за глупавия въпрос,но..! :S
Ама забелязах че този член Sleart, има за последните 5 дни, поне 5 негови теми с такива малки въпроси, пич защо просто не питаш в 1 тема, да ти се отговори, като хората, ами правиш нови и никакъв напредък...
Мерси за споделените мнения но вижте заглавието де хора кажете ми едното или другото е по диетично!!!!!!!! и няма да питам повече!
Мерси Петко ще се опитвам да го ям вече кисело с овес гадно ще ми е ама май май а в краен случай мога ли да използвам бял мед??? Май сам нахален ама наистина просто питам ?
пичага гледай сега закуската не е задължително да ти е мляко или “конска” храна ;) може да си забъркаш едни яйца със извара +1 корни и готово..
меда попринцип не е много препоръчителен(поне аз така знам)
Мнението беше редактирано от dannyel на 12.07.09 22:58.
13.07.09
04:36
Абе то и корнито не е много препоръчително, горе долу са на кантар с меда. Иначе Sleart захарта във всяка диета е изключена, пък дали сам си я сложил в киселото мляко или в завода са я сложили в активията няма значение. И тъй като питаш за мен и двете са еднакво НЕдиетични.
Активиа-та е доста по зле от киселото мляко - има къде къде повече въглехидрати ако не се лъжа.
казано от Иван Шишманов на 13.07.09, 04:36:
Абе то и корнито не е много препоръчително, горе долу са на кантар с меда. Иначе Sleart захарта във всяка диета е изключена, пък дали сам си я сложил в киселото мляко или в завода са я сложили в активията няма значение. И тъй като питаш за мен и двете са еднакво НЕдиетични.
Corny Sugar-Free - 33гр. въглехидрат със средно ГИ. Овесени ядки + царевични пръчици. Проблема с продукта е, че му слагат бяло брашно. Иначе 2бр. корни без захар са ти точно 100гр. овесени ядки без мляко, вода и др. Стига за въглехидратите на закуска - протеините също можеш да си ги приготвяш тъй, че да не влизат в категория ‘гадории’, например няколко варени яйца, омлет на тефлон, пил. гърди на фурна и др.
13.07.09
10:27
Да Корни нямат чиста бяла захар, но съдържат други видове подлсадители и доста Е-та. Като цена не ми се вижда удачен вариант, за по ученолюбивите може да прочетат
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38667/