13.07.09
09:05
Поразнообразих хранителния си режим и моля за мнения,като целта ми е да продължа да покачвам маса,нямам проблеми с омазняването.Храня се през 2-3 часа и ето какво включва новото ми меню - 400-500 гр. пилешки гърди,5 сварени яйца,3 кисели млека,150-200 гр. извара,50 гр макарони,250гр ориз(в сурово състояние).Да уточня,че закусвам с 2 цели яйца,кисело мляко и 50 гр макарони,а след вечеря останалите 3 яйца + изварата.След тренировка пия креатин+протеин+ябълка,имам и прием на протеин между храненията.Трябват ли ми още въглехидрати.Мерси предварително.
с енергията съм добре,смисъл че навикнах бързо към режима,но чесно казано не сам изчислявал калориите,никога не съм ги броял,залагам повече на принципа 2,2 гр протеин и 4,4 гр въглехидрат на телесен килограм,но сега като се замисля май наистина трябва да покача още приема на въглехидрат,иначе мисля че откъм протеин съм го докарал.
проблемът е,че сутрин трудно приемам големи количества храна,иначе слагам мед в микстурата от протеин и креатин,а банани ям след зала откакто тренирам и вече като ги видя и лошо ми става,мисля че и ябълката става,смисъл че ям по 300 гр някъде.Иначе ще се помъча сутрин с още малко макарони,мерси за съвета
13.07.09
12:18
След тренировка задължително бърз въглехидрат(нещо сладко). Мед,глюкоза,десктроза са доста добри източници. Но и нещо сладко става.