Въпрос за хранителен режим

13.07.09
09:05

Поразнообразих хранителния си режим и моля за мнения,като целта ми е да продължа да покачвам маса,нямам проблеми с омазняването.Храня се през 2-3 часа и ето какво включва новото ми меню - 400-500 гр. пилешки гърди,5 сварени яйца,3 кисели млека,150-200 гр. извара,50 гр макарони,250гр ориз(в сурово състояние).Да уточня,че закусвам с 2 цели яйца,кисело мляко и 50 гр макарони,а след вечеря останалите 3 яйца + изварата.След тренировка пия креатин+протеин+ябълка,имам и прием на протеин между храненията.Трябват ли ми още въглехидрати.Мерси предварително.

13.07.09
09:43

с енергията съм добре,смисъл че навикнах бързо към режима,но чесно казано не сам изчислявал калориите,никога не съм ги броял,залагам повече на принципа 2,2 гр протеин и 4,4 гр въглехидрат на телесен килограм,но сега като се замисля май наистина трябва да покача още приема на въглехидрат,иначе мисля че откъм протеин съм го докарал.

13.07.09
09:59

проблемът е,че сутрин трудно приемам големи количества храна,иначе слагам мед в микстурата от протеин и креатин,а банани ям след зала откакто тренирам и вече като ги видя и лошо ми става,мисля че и ябълката става,смисъл че ям по 300 гр някъде.Иначе ще се помъча сутрин с още малко макарони,мерси за съвета

TR

13.07.09
12:18

След тренировка задължително бърз въглехидрат(нещо сладко). Мед,глюкоза,десктроза са доста добри източници. Но и нещо сладко става.

13.07.09
12:21

Ако можеш яж повече плодове и зеленчуци, по-полезно ще е, отколкото ако си набавяш въглехидратите само от зърнени храни. Замествай от време на време зърнените с бобови, пробвай и с фурми, смокини и други.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1