Болки в лявата част на слабините!

05.07.09
14:28

Здравейте,от 2 седмици горе долу промених упражненията си за корем ето тези са http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 но след 5-6 тренировки досега нищо ми нямаше и в петък направих поредната си тренировка и на другия ден внезапно почнаха остри болки в лявата част на слабините все едно там където боли апендикса но от ляват страна усещам и болка в сухожилието на крака,но като натискам ме боли,като отпускам не въжможно ли е да е от тренировките и колко време да почивам и какви мерки да взема !  И последно да вмъкна имам лек оток и и кръста и той ме наболява плс помогнете!

05.07.09
14:34

Дай си малко почивка и ако проблема е още налице след това, ходи на лекар...

05.07.09
16:24

каде е болката точно..между ***** и крака нали ? точно има ено като жила там ли ? тва шенкела го знам аз.. редовно го разтягах преди когато тренирах (футбол) без да загрея добре.. почини си ще ти мине мажи го с нещо.. диклак примерно / загрявай добре преди тренировка ! .. нз дали е същото обаче ти поставих диагноза :D :D :D

05.07.09
19:02

Ами да ама освен това и имам отток там и кат натисна боли и е около сухожилието ама мноо гадно към кръста отива болката

казано от Sleart на 05.07.09, 19:02:

Ами да ама освен това и имам отток там и кат натисна боли и е около сухожилието ама мноо гадно към кръста отива болката

я бягай при доктора,че да не излезе херния накрая...я кажи има ли топче,което да се прибира като натиснеш?

12.07.09
12:59

Мина ми пред 3 дена за 1 седмица мазах го 2-3 пъти с арника един немски михлем и мина по малко със сигурност не е херния щото нито ходя на фитнес нито съм дигал тежко оттока спадна и ми мина разтегнато сухожилие беше!

казано от Sleart на 12.07.09, 12:59:

Мина ми пред 3 дена за 1 седмица мазах го 2-3 пъти с арника един немски михлем и мина по малко със сигурност не е херния щото нито ходя на фитнес нито съм дигал тежко оттока спадна и ми мина разтегнато сухожилие беше!

И аз така се разминах,жив и здрав да си и извинявай ако съм те наплашил!:)

12.07.09
13:28

;) слава богу

12.07.09
20:02

и аз от скоро имам някви болки само вечерта обаче... показал съм на снимката с синио  на тебе там ли ти са ?

12.07.09
20:23

Ето тук имах болка около сухижилието и малко към началото на пениса! показал съм и оток малко! а не моето постоянно беще и към кръстта болката ама симптомите са много сходни с херния това е лошото.Спомни си какво си правил дигал и т.н дано ти мине че направо си е мъка! на 2 те места то е свъразано ама то от сухожилието се засяга сичко незнам!

13.07.09
14:40

неска бях при хирург оказа се че имам минимална херния от лявата страна.. което не било страшно пак мога си тренирам... но дано не се развие ти хубаво че си се разминал с разтегнато сухожилие !!!

казано от radoslav1 на 13.07.09, 14:40:

неска бях при хирург оказа се че имам минимална херния от лявата страна.. което не било страшно пак мога си тренирам... но дано не се развие ти хубаво че си се разминал с разтегнато сухожилие !!!

неприятно колега...кураж!Тренирай внимателно и при първи “симптоми” бягай при лекаря,чувал съм че операцията не е тежка,но дано не се стига до там!Стискам палци да си остане така..жив и здрав!

13.07.09
14:50

казано от radoslav1 на 13.07.09, 14:40:

Кофти работа, но не е страшно (поне за сега).
Аз от малък имах епигастрална херния (в горната част на стомаха - кофти място) около 1.5 и си карах така години, но не се натоварвах физически. Като почнах да правя коремни преси по-усилено и се отвори още... Все още не болеше, но лекарят каза да се оперирам докато е време и да не чакам да се влоши.Така и направих.

Съветът ми е, ако се наложи да те оперират някога искай да ти сложат полипропиленова мрежа за здравина. С нея може да си тренираш съвсем спокойно все едно никога не си имал херния. Личен опит ;)

Късмет!

26.04.10
14:57

Знам , че темата е стара , но бих искал да попитам нещо. Вчера ме заболя от същата страна както е на картинката , имах нещо като балонче , кръгче леко подуто но малко , днес е по голямо като подуто при натиск боли и се притеснявам дали е херния , ще отида на лекар днес , но бих искал да чуя ващо мнение.

26.04.10
18:17

Най-вероятно е херния...

26.04.10
19:05

Това и аз го имам. По-скоро е разтежение, защото се появява само при някои движения. По-конкретно от многобойските, но нито е болка за умиране, нито го чувствам извън залата.

30.04.10
11:11

Явно не е херния , вече след няколко дни спадна оттока и няма болка :)

30.04.10
11:16

казано от h1lt1 на 30.04.10, 11:11:

Явно не е херния , вече след няколко дни спадна оттока и няма болка :)

Ако по това съдиш...

Явно е херния щом е имало отток...

АН

30.04.10
14:28

херния на слабините

13.03.12
19:30

Аз имам проблем точно в дясната става сухужилието.Веднъж ритнах една топка без да съм загрял и почувствах някакво изпукване и разбрах че нещата не са на добре. Минаха 3 месеца и още не ми е минала тази контузия 1 вия около 1 месец почивах но след това започнах тренировки и почнах да тренирам болката не е чак такава че да куцам но е много гадна и както казах продължава 3 месеца. Мазах го с Травмагел но не минава ако някой знае какво да правя да пише плс ?... :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1