05.02.05
14:52
Здравеите!!!
Искам да ви попитам имам 1кг от този геинер.Кога трябва да го взимам незнам каква ми е обмяната на вештествата.Преди бях пален сега сам бая слаб.Висок сам 1.74 тежа 55кг но мисля че имам склонност кам напалняване а знам 4е от геинерите може да се омазниш затова искам да питам по колко и кога е наи добре да го зимам спазвам хранителен режим и тренирам от кам 4 месеца!!! :D Искам да кача маса естествено с вазможно наи малко мазниниЧЧЧ :lol:
05.02.05
17:18
ами хъбаво е сутрин след закуска по 40-50 гр преди и след тренировка ж 200 гр вода или мляко/ако е с мляко слагаи понякога малко медец/
Подкрепям uCKaM_XybaBo_Tq|o.Геинерът се взима сутрин с храната и след тренировка.Не си мисли, че колкото повече го пиеш толкова повече ще качиш.Истината е в храната
05.02.05
19:32
А в дните които не тренирам сутрин и после да пия ли пак???
Ако нямаш възможност да си приготвиш хубава храна можеш да го използваш като хранителен заместител, но тъи като каза че не искаш да се омазняваш много гледаи да е преди 6 часа
05.02.05
22:40
10х много за инфото!!!а според вас кое е по добре този геинер или протеина пак на тая фирма про голд???
Аз лично не съм ползвал продукти на Нутрим и не мога да ти отговоря на въпроса
06.02.05
11:09
Този за прав пат го чувам :roll: !!!По добар ли е от про голд
Не съм ползвал продуктите на Нутрим, но лично аз бих предпочел Pro Gold пред Pure Whey
06.02.05
12:46
А тая мерителната лажичка ватре колко грама е???щтото хубаво по толква грама ама няма от каде да разбера колко сам сложил лажи4ката ватре колко е??
извиняваите че се отклонявам от темата ама да питам става ли геинера да го използвам като хранителен заместител ?И колко грама геинер най-много мога да приемам на ден ?
Може да , но в краен случаи и то гледаи да е преди 6 часа.Повече от два пъти за един ден гледаи да не го употребяваш
06.02.05
20:23
А как да ги измеря тези 50-60 грама
лъжицата която е в кутията на геинера е приблизително 15грама...смятаи ги :wink:
06.02.05
22:14
на4и кам 4 лажички
ами приблизително толкова излиза...нали знаеш че трябва да ги разделиш тия 60 грама на 2 приема :D
Храната си е храна а гейнъра си е хранителна добавка, мисля че преди няколко дни по БТВ даваха точно за това използване на хранителните добавки като заместител на храната и за вредата от това.
06.02.05
23:23
дам един преди и един следд тренировка :lol:
А в почивните дни по кколко да зимам???