13.07.09
19:14
Здравейте имам конкретен въпрос относно тренировките. Чудя се над това цял ден. Значи тренировката ми се състои от 1 час упражнения с тежести за цялото тяло и 30 мин кардио тренировка-кростренажор. Според вас кой е най-добрият вариант за изгаряне на мазнини, за отслабване:
-сутрин на гладно 30 мин кардио, а тренировката с тежести следобяд;
или
-тренировка с тежести+кардио следобяд;
Питам ви затова като изключвам варианта тежести+кардио сутрин тъй като сутрин не съм особено дейна. Няма как просто да се самонавия сутрин да си направя пълната тренировка, трябва ми много време докато се разсъня.
Просто искам да чуя мненията ви.
Мисля, че първият вариянт ще ти се отрази по-добре. Не знам какво имаш впредвид под следобяд, но в тези жеги... Също така зависи къде си правиш кардио тренировкие? Ако са ти във фитнеса сигурно не ти пука много навън колко градуса е. Иначе виж това http://www.bb-team.org/articles/3559/
14.07.09
05:42
И двата начина са приемливи. Лично аз като тичам сутрин после денят ми е някакси по-отпуснат. Всичко ми е леко и т.н. А пък и след силова може да нямаш същия стимул да правиш кардио.
14.07.09
10:06
Ами аз добавки не вземам, тренирам вкъщи. Запитах се този въпрос тъй като нали сутрин е най добре за изгаряне на мазнини, но аз нямам сили да си направя цялата тренировка тогава. Иначе си тренирам 1ч и 30 мин следобед в диапазона 14-17ч. Но напоследък забелязам че след тренировката с тежести после нямам много сили за кростренажора особено след 15-тата минута.
Но може и да пробвам варианта сутрин на гладно 30 мин кардио, а тренировката с тежести следобяд да видя как ще ми се отрази :)
Благодаря!