Няма разтеж!

13.07.09
08:29

Здравйте тренирам плуване от 2 години и половина горе доло и фитнес малко повече от година на 18 години съм когато започнах с фитнеса бях 95 кг и 180 см висок след година яки тренирофки и поправка в храненето сега съм 82-85 кг старая се на ден да приемам поне 100-150 гр белтъчини храня се често но няма покачване седя си от 5-6 месеца в една форма.Познати от фитнеса казват че заради плуването не качвам, трудно ми е също да определя какъв вид съм  като цяло висок слаби крайници голям гръден кош напредък умам само в краката и трицепса но това не ме задоволява знам че се изисква време но 6 месеца без да мръдна ! От скоро пия протеин на растителна основа на Нутрим нзм дали е хубав но все още уча и не мога да си позволя протеин от 70-100 лева мисля че Whey 100% гледах го магазин  Power & Beauty.Пробвал съм по различни начини да тренирам като 2 пъти седмично плувам и 3 пъти на фитнес но идва много тежко за това сега се чудя как да си наглася трен план мисля да ходя в дните след плуване до фитнеса за рамо единия ден и другия за ръце.Не съм съзтезател по плуване правя го за себе си но все още имам подкожни мазнини и искам да ги поизчистя още но незнам с кое да започна да чистя ли сега или да качвам !Имам нужда от помощ ще съм много благодарен ако ми дадете някой друг съвет.

Темата беше редактирана от Swimy на 13.07.09 08:48.

13.07.09
10:23

По-принцип щом плуваш и тренираш може да си позволиш повечко храна в смисъл не се ограничавай.Гледай тренировките да са ти кратки и по-интензивни макс 50 минути примерно.Протеина на нутрим в кенефа го хвърляй(не се базикам).За около 80 лева ще си земеш 2,5 кила на Ултимейт.Това е от мене.

13.07.09
12:25

Протеина на Нутрим е нищо друго освен овкусено нишесте.

13.07.09
14:52

калорииния ти баланс как е? като ти гледам тренировките, за да качваш, трябва да си на поне +500кал ;) белтъчините ги качи до над 2гр/кг.
BTW - нищо не говоря за добавки, защото докато не си оправиш храненето, полза от добавките няма да видиш

Мнението беше редактирано от FRANKO на 13.07.09 14:53.

13.07.09
16:19

какво имаш в предвид с +500кл ?

TR

13.07.09
18:18

500 килокалории повече от нормалния ти прием с който подържаш това тегло на тоя ръст. Така качваш около 2 килограма на месец.

13.07.09
18:20

свалянето и качването на тегло са функция на калорииния прием. ако в момента приемаш дневно по 3000кал, те ти стигат колкото да подържаш сегашните килограми. за да качваш, трябва да увеличиш калорииния прием - елементарно ;)
друг е въпроса какво качваш - това вече е функция на качеството и състава на храната. ако гена ти е да качваш трудно, трябва още да увеличиш калорииния прием.

14.07.09
12:32

Ясно разбрах ще опитам да направя нещо по въпроса

14.07.09
12:46

Доста тренираш като цяло и според мене може да си позволиш да хапваш и малко повече... Също така щом има застой е хубаво освен храната да поразкършиш и тренировката... Включи нови упражнения или замени предишните, разчупи и броя повторения... При мене лично гърдите много се лигавят и няма ли промяна след няколко месеца просто спират и се законтрят като упорито магаре...

Мнението беше редактирано от Lenks на 14.07.09 12:46.

14.07.09
15:07

ако не се занимаваш професионално с плуване просто поспри с тренировките и ще видиш огромен растеж ;)

15.07.09
06:08

Добре примерно трен план в залата задължително ли е да се изпълни за 1 седмица в рамките на тия дни да минат всички мускyлни групи или мога да си карам поред сичко като дам примерно още някой друг ден почивка за да има повече време за възстановяване.Гледах някаде в едно списание  трен план който беше ден тренировка ден почивка и така ..

Мнението беше редактирано от Swimy на 15.07.09 06:11.

S7

15.07.09
12:41

казано от Georgi на 15.07.09, 06:08:

Добре примерно трен план в залата задължително ли е да се изпълни за 1 седмица в рамките на тия дни да минат всички мускyлни групи или мога да си карам поред сичко като дам примерно още някой друг ден почивка за да има повече време за възстановяване.Гледах някаде в едно списание  трен план който беше ден тренировка ден почивка и така ..

Разбира се, че може. Като се чувстваш уморен или не се чувстваш възстановен за следваща тренировка можеш да почиваш малко повече. Все пак гледай почивките между тренировките за една и съща мускулна група да не е голяма.

Например, ако правиш Крака в понеделник следващата тренировка за тях да не е в неделя другата седмица (12 дни почивка).

Като цяло не чета добри отзиви за сплитовете поместени в списанията, но тренировка - почивка - тренировка - почивка е добър вариант. По този начин, ако не се лъжа ще имаш 8 дни почивка между тренировките за една и съща мускулна група.

04.08.09
07:25

скоро си изчислих калорийния баланс излиза 2500-3000 ккал но нзм до колко е точно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1