14.07.09
06:35
Всяка добавка на различна марка малко, ама така се получи. Имам креатина и протеина и досега не съм опитвал азотен буустер, та се чудих на кой да се спра. Мислех първоначално NO EXPLODE обаче четох много противоречиви неща за него и съм малко притеснен от кофеина в него и си мисля, че ще има по голям ефект от креатина + WF отколкото креатина + No explode-а. + това взимал съм вече добавки на CL и съм бил винаги доволен. И забравих да кажа, на 21 год. съм вече над 3 год стаж, искам да кача килограми че започнах работа и отслабнах 4 килограма, ама сега влизам в режим и... :P . Та как е тази кмбинация? Благодаря предварително за мненията.
Ами въпреки работата имам възможност да ям по няколко пъти на ден, благодарение на удобните ми почивки, така че съм решил да спестя парите от аминокиселини и да заложа на една добра диета + протеинчето. А за азотния буустер, знчи не съм сгрешил като съм заложил на WF, а не на NO EXPLODE?
казано от titoget на 14.07.09, 06:35:
и съм малко притеснен от кофеина в него
Какви са ти притесненията за кофеина? В WF също има кофеин - добавят го за да незаспиш от нокса, които има леко успиващ ефект (понижаване на кръвното породено от разшираване на кръвоносните съдове). Кофеина от своя страна пък предизвиква свиване на кръвоносните съдове (кофеина преминава кръвно-мозъчната бариера). Шантава работа - за да не се притесняваш следи си кръвното налягане :)